![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
Quote:
|
salut, ar fi interesanta o comparatie intre tuning world, motorshow si tuning days ;):):D
:rolleyes2 ps: aveti si sectiune VIP??? 8) |
:D salut, cred k e o idee buna sa creati si o categorie retro sport!! cred k ar veni multi pasionati! eu unu mi-ar placea sa particip ku fordul meu capri complet restaurat!! si nu cred k sunt singurul.........![IMG]D:\k800i\DSC00019.JPG[/IMG]
|
Ms hondarule partea asta am inteleso ...dar cu masinile cum e ca am inteles ca va fi 4 zile de iures masinile va sta acolo in acest timp adica 4 zile fara masina esti pieton :D
|
Masinile vor sta acolo cele 4 zile ale salonului. Este de la sine inteles ca nu se poate "circula" in si din expozitie pe timpul desfasurarii. Vrem sa evitam vanzoleala. De aceea am si anuntat din timp, ca fiecare dintre voi sa-si poata organiza felul in care se deplaseaza in aceste 4 zile.
|
ok ms mult hondarule sal ;)
DA altfel de expozitie nu e de ex in ultima zi sa pun masina acolo sau in parcare altefel de concurs =)) :D ca fara masina 4 zile sunt mort :D :))) :P |
Tu inscrie-te ca sa te putem contacta si vedem ce putem face. Eu zic ca o sa se rezolve toate.
https://www.4tuning.ro/tuningdays/Tun...ere_masina.asp |
sal....am si io 2 intrebari ...cine voteaza pentreu concursuri ?? ...o propunere ar fi ca publicu sa faca asta ! ...anu trecut au iesit discutzii aiurea...
si 2 ...exista ceva taxe pentru cluburi sau doar pentru cei care isi expun masinile si nu sunt dintr-un club ? |
Quote:
|
gata hondarule am completat cererea aia si mam inscris la cateva categorii :D interior exterior paint si car show oircum io o sa vin acolo cu clubu si noi o sa incercam sa ne inscriem sa venim toti acolo :D dar oricum am copletat si asta si astept raspuns ms mult ;)
|
Taxe vor fi la inscriere ? ca sa stim cum facem sau va fi ca anul trecut cind s-a spus ca nu sint si cind sa te inscrii trebuia platit milionul !!!!!!!!!!!;) Nu de alta dar sa stim si noi nenicule !!!!!!;)
|
nu vor fi taxe pt masini.
cel mult se va plati o suma de 500.000 care va acoperi integral participarea la toate concursurile, de sunet, styling, etc... deci pentru toate. deci nu pentru expunere... |
constantzeni haideti sa ne organizam sa mergem toti in trupa:))))....sa fim multi multi.
|
oricum or sa fie multi constanteni ... si fara organizari
|
ma refeream sa ne strangem toti, in special la cei fara masini...oricum stiu k o sa fie multi constanteni...k si anu trecut :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning