Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Mondeo MK3 - discutii generale (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/3336-mondeo-mk3-discutii-generale.html)

ffocus 27-01-05 18:15

nice :wink: ...cand le pui?

gigibecali 27-01-05 18:31

WOW!

o sa vina super

Fitzosul 27-01-05 19:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
nice :wink: ...cand le pui?

Am dat comanda si abia in martie or sa-mi vina si atunci o sa le montez imediat. Cred ca o sa schimbe aspectul enorm.....zic eu :D

Fitzosul 27-01-05 19:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"gigibecali\"
WOW!

o sa vina super

Si eu zic la fel si SUPER la bani 8)

mihnea 27-01-05 20:14

Re:

Quote:

Felicitari!

la ce pret sunt ?

mai aveau si alte produse?

bafta

uuu, de abia astept sa vad poze

Avem repere de tuning pentru majoritatea masinilor.Cat despre stopuri, oferta este destul de larga, de la cele clare (lexus lights) pana la cele cu leduri.Preturile sunt destul de bune (140-300 euro in functie de model si producator).Puteti sa-mi dati un telefon cu orice intrebare.

0723.281.704

Fitzosul 27-01-05 20:17

Mihnea e cel care m-a ajutat cu stopurile clare. Apelati la el cu incredere :wink:

shadow 27-01-05 21:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mihnea\"
Quote:

Felicitari!

la ce pret sunt ?

mai aveau si alte produse?

bafta

uuu, de abia astept sa vad poze

Avem repere de tuning pentru majoritatea masinilor.Cat despre stopuri, oferta este destul de larga, de la cele clare (lexus lights) pana la cele cu leduri.Preturile sunt destul de bune (140-300 euro in functie de model si producator).Puteti sa-mi dati un telefon cu orice intrebare.

0723.281.704

Am cautat peste tot si cred ca nici la voi nu o sa gasesc dar va intreb oricum, STOPURI PT CIELO AVETI???

mihnea 27-01-05 21:41

Multumesc Fitzosule de incredere.Pentru Cielo nu prea se fac chestii de tuning.Si eu am tot Cielo si n-am prea gasit mari chestii.Sorry.

Fitzosul 27-01-05 22:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mihnea\"
Multumesc Fitzosule de incredere.Pentru Cielo nu prea se fac chestii de tuning.Si eu am tot Cielo si n-am prea gasit mari chestii.Sorry.

:eyebrow: N-ai pentru ce!

ZanDer 27-01-05 22:44

ooooooooooooo ... mda ... ii selekt ... wow ... mda ... nam cuvinte :shock:

Fitzosul 27-01-05 22:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
ooooooooooooo ... mda ... ii selekt ... wow ... mda ... nam cuvinte :shock:

Abia astept sa le montez :D

Bavaria 27-01-05 23:01

Fitzosule... masina e super misto cu cateva exceptii (nu ma pot abtine sa nu critic putin :twisted: )

1: - Bara fata
2: - Eleronul (dar cred ca deja e altul :P )
3: - faptul ca sunt suspensiile din fabrica.

In rest e frumos facut. aaaa - mai e ceva - sita de la masca din fata. dar aia e usor de schimbat. Oricum ti-a iesit o masina remarcabila ;) S-o stapanesti cu placere 8)

PS aka PIES : Bara spate chiar e super frumos lucrata
:oops:

Fitzosul 27-01-05 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bavaria\"
Fitzosule... masina e super misto cu cateva exceptii (nu ma pot abtine sa nu critic putin :twisted: )

1: - Bara fata
2: - Eleronul (dar cred ca deja e altul :P )
3: - faptul ca sunt suspensiile din fabrica.

In rest e frumos facut. aaaa - mai e ceva - sita de la masca din fata. dar aia e usor de schimbat. Oricum ti-a iesit o masina remarcabila ;) S-o stapanesti cu placere 8)

PS aka PIES : Bara spate chiar e super frumos lucrata
:oops:

Multumesc pentru sfaturi. Suspensiile, eleronul sunt in schimbare totala, de nerecunoscut dar in schimb cu sita din fata chiar nu am ce sa-i fac. Din fabrica capota se deschide numai din fata, nu are buton de deschidere din interiorul masinii si chiar m-am interesat sa o schimb si n-am gasit si chiar nu am ce-i face. Asa ca o sa o las asa si cu tot ce o sa-i schimb sa arate bine. Inca o data multumesc :wink:

gigibecali 27-01-05 23:49

o chestie ar fi sa o schimbi cu una de culoare negra cu gaurele mai mari k sa intre cheia...dar nu o sa mai arate asa bine

las-o asa :)

Fitzosul 28-01-05 15:59

Re:

Quote:

o chestie ar fi sa o schimbi cu una de culoare negra cu gaurele mai mari k sa intre cheia...dar nu o sa mai arate asa bine

las-o asa :)

M-am gandit si eu ca era mai frumos pe negru dar nu se potriveste cu nimk..deci n-are rost

All times are GMT +2. The time now is 03:51.

- Copyright 2026 4Tuning