![]() |
pei ar fi o idee ... da mi chiar foarte mila sa bag gauri in spiloer ... da vreau sa fac altceva ... sa pun numaru fara suport ... cre'ca ar da mai bine 8)
|
sau sa il pui acolo unde cred ca ii era locul initial, intre stopuri
|
pei acolo o fost initial ... da acolo no fost acoperit 8) deci cre'ca tot pe plasa o sa il pun ... dupa ce o mai pun un pic la punct fac si un topic ca sa vad cum stau cu ea ... ce mai traba ce nui bine ... numa s'o mai pun un pic la punct ... deci weekendu asta am de lucru :wink:
|
Eu zic ca e ok acolo unde l-ai pus acum... sau ma bine nu mai pune placuta pe spate deloc :twisted:
|
apropo... cum ai acoperit manerele de la usile din spate si locul dintre stopuri pt placuta ?
|
i
cat te-au costat spoilerele fata spate? si zi-mi te rog daca priza de aer este pusa la vrajeala sau e pe bune. MULTAM
|
Re:
Quote:
in spate la fel, am sudat o bucata de tabla peste si s'o scos la vopsitorie la linie :wink: |
Re: i
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai baieti dar chiar nu mai ziceti nimic ? ceva noutati ?...
haideti sa mai vorbim si noi cate ceva pe aici ca e cam pustiu de la o vreme.. |
frumos spoileru ... da spatele ? :)
|
spatele e gata.. maine ma duc sa il vopsesc ;)
|
nu sunt prea multi fani renault....observ
eu am un RS din 2002, care acum este de curse, si un 16v din 91. am avut pana acum cred 15 marci de masini si nu vreau sa spun ca ma voi opri la renault, dar de ultimele doua sunt f incantat. daca sunt in stare tehnica buna, eu nu le pot reprosa mare lucru. iar motoarele suna ca un flex. parerea mea... |
my renault
2 Attachment(s)
poze
|
2 Attachment(s)
poze :wink:
|
renault 5
acum am vazut si eu ca s-a infiintat un club renault. ce sa zic am un renault 5, model ceva mai \"destept\" decat restul. masina este din `89 si e folosita numai cand am \"pandalii\" si vreau sa ma dau cu lumea la semafor. in scurt timp mai urmeaza inca un renault5 cu care planuiesc sa ma plimb toata ziua si toata noaptea pt ca va fi un diesel.
apropo...CUMPAR RENAULT 5(nu conteaza motorizarea) !!! ==>anunt valabil doar in urmatoarele 4-5 zile...daca nu se gaseste nici unul, il cumpar pe cel diesel. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning