Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3320-combina-tipa-conduceti-masina-tare.html)

EvLSant0S 07-09-05 10:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da, asta ziceam si eu , bine ca s-a scos cand a zis vrabiutza .. ca daca n`o baga pe aia .. o cam punea :lol:

needBrain 07-09-05 10:55

bine ca nu-i cuc :lol:

KERMIT 25-09-05 18:18

Dak gagica nu e cine stie ce Carmen Electra macar sa te bucuri de masina ei nervoasa , nu ?
Oricum depinde de cat de ambitios esti...le jonglezi pe amandoua in acelasi timp ...sau nu ? :lol:

Low_Ridah 25-09-05 19:11

Nu cred k as face asa ceva .....sa ma combin cu fata doar sa conduc masina ...dak fata arata bine si e desteapta da mas baga .....dar o fata care arata bine are bani si o si duce capu , nu o se combine cu mine in veci si pururi .....ajung la concluzia k dak e urata nu , dak e frumoasa da.....ceea ce se intampla si in momentu asta , adik nu se schimba nik pt mine . :?

aleks 27-09-05 09:27

dap evl, ai dreptate, oricum e ceva sucar acolo, ca vrabiuta nu mai are triluri pentru mine de cateva zile :lol:

Mustang 27-09-05 10:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Nu cred k as face asa ceva .....sa ma combin cu fata doar sa conduc masina ...dak fata arata bine si e desteapta da mas baga .....dar o fata care arata bine are bani si o si duce capu , nu o se combine cu mine in veci si pururi .....ajung la concluzia k dak e urata nu , dak e frumoasa da.....ceea ce se intampla si in momentu asta , adik nu se schimba nik pt mine . :?

sunt de acord cu tine...mai putin la faza cu : aratatul bine si dusul capului...nu trebuie sa nu incerci...depinde foarte mult de \"vrajeala\" pe care i-o administrezi ;)

aleks 30-03-06 10:39

Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?

Quote:

Originally Posted by Kilowatt
V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?

am reinviat topicul... v-ati combina sau nu?
eu stau in dubii :D:D:D

Eugen_TL 30-03-06 14:44

am zis DA ! depinde acum de fata... daca e una pe care o vad ca un lucru n-am nici un stres,dar daca e o cunoscuta cu care ma inteleg bine nu m-as incurca doar pt o masina.. pana la urma as conduce masina ca amic, prieten ! :) tot acolo ajung :)

aleks 31-03-06 01:25

sincer... cred k depinde de masina, dak eu as avea sau nu...si... de cat de multa nevoie as avea de masina...

steffy 31-03-06 18:14

mie sincer mi se pare km aiurea topicul..da,poate v ati combina cu o tipa marfa kre are si o masina tare..dar de unde sunteti asa siguri k v ar lasa pe voi sa conduceti?ce,ea nu poate?:P

Mystic 02-04-06 21:31

Eu am mandria mea.Chiar daca m-as combina cu ea,as conduce tot dacia mea :D

steffy 03-04-06 20:12

good 4 u..bine si asa..;-)

Mustang 04-04-06 06:48

Quote:

Originally Posted by sst_effy
mie sincer mi se pare km aiurea topicul..da,poate v ati combina cu o tipa marfa kre are si o masina tare..dar de unde sunteti asa siguri k v ar lasa pe voi sa conduceti?ce,ea nu poate?:P

da...da' multe fete se combina cu noi sa ne conduca ele masinile noastre...
noi de ce nu am face la fel ? :lol:

steffy 04-04-06 07:57

poi vezi..topicul era altfel..nu..s ar combina o tipa cu voi doar k sa va conduk masina?;-)..

Mystic 04-04-06 18:26

asa da,dar apoi...cine ar lasa masina nesupravegheata pe mana iubitei ? =))

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning