![]() |
Re:
Quote:
|
bine ca nu-i cuc :lol:
|
Dak gagica nu e cine stie ce Carmen Electra macar sa te bucuri de masina ei nervoasa , nu ?
Oricum depinde de cat de ambitios esti...le jonglezi pe amandoua in acelasi timp ...sau nu ? :lol: |
Nu cred k as face asa ceva .....sa ma combin cu fata doar sa conduc masina ...dak fata arata bine si e desteapta da mas baga .....dar o fata care arata bine are bani si o si duce capu , nu o se combine cu mine in veci si pururi .....ajung la concluzia k dak e urata nu , dak e frumoasa da.....ceea ce se intampla si in momentu asta , adik nu se schimba nik pt mine . :?
|
dap evl, ai dreptate, oricum e ceva sucar acolo, ca vrabiuta nu mai are triluri pentru mine de cateva zile :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
Quote:
eu stau in dubii :D:D:D |
am zis DA ! depinde acum de fata... daca e una pe care o vad ca un lucru n-am nici un stres,dar daca e o cunoscuta cu care ma inteleg bine nu m-as incurca doar pt o masina.. pana la urma as conduce masina ca amic, prieten ! :) tot acolo ajung :)
|
sincer... cred k depinde de masina, dak eu as avea sau nu...si... de cat de multa nevoie as avea de masina...
|
mie sincer mi se pare km aiurea topicul..da,poate v ati combina cu o tipa marfa kre are si o masina tare..dar de unde sunteti asa siguri k v ar lasa pe voi sa conduceti?ce,ea nu poate?:P
|
Eu am mandria mea.Chiar daca m-as combina cu ea,as conduce tot dacia mea :D
|
good 4 u..bine si asa..;-)
|
Quote:
noi de ce nu am face la fel ? :lol: |
poi vezi..topicul era altfel..nu..s ar combina o tipa cu voi doar k sa va conduk masina?;-)..
|
asa da,dar apoi...cine ar lasa masina nesupravegheata pe mana iubitei ? =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning