Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual 4Tuning League - EXPRESS EDITION (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/33161-virtual-4tuning-league-express-edition.html)

Ace Axel 20-02-07 13:23

Re: Virtual 4Tuning League - EXPRESS EDITION

ok man t asteptam ... dar totusi nu t intinde :p

PointMaster 20-02-07 16:03

va rog yo frumos sa-mi mai acordati si mie putin timp pt ca nu am putut lucra decat duminica la masina putin si nu sunt gata, acum sunt la munca si ajung acasa pe la 19:30, macar pana la 21:00 - 21:30 sa ma lasati , daca vreti binenteles........daca nu se poate ma retrag....mersi :)

HoricutzWSR 20-02-07 18:24

1 Attachment(s)
n`am vrut sa o stric ...

*-_Speed_-* 20-02-07 19:07

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 760821)
va rog yo frumos sa-mi mai acordati si mie putin timp pt ca nu am putut lucra decat duminica la masina putin si nu sunt gata, acum sunt la munca si ajung acasa pe la 19:30, macar pana la 21:00 - 21:30 sa ma lasati , daca vreti binenteles........daca nu se poate ma retrag....mersi :)

Am si eu aceasi rugaminte daca se poate sa prelungiti termenu cu 1 ora :rolleyes2 ,nu am avut timp sa o fac pana acum,asta daca vreti;)

shantzu 20-02-07 19:32

1 Attachment(s)
:rolleyes2 .

nytrous_oxide05 20-02-07 20:14

1 Attachment(s)
alb perlat :D....:arrow: :arrow:
P.S. Imi cer mii de scuze pentru intarziere....

*-_Speed_-* 20-02-07 20:27

1 Attachment(s)
uffff..am terminat si eu lucrarea,cam asta am putut sa fac intr-o ora si un sfert,imi cer scuze pt intarziere:???:

nytrous_oxide05 20-02-07 20:30

haideti odata...postati si restul lumii masinile.. ca am dorit o schimbare a termenului limita cu cateva ore....deja s-a depasit cu aproape o ora jumate...haideti si voi... eu imi cer scuze inca o data pt intarziere...:oops:

PointMaster 20-02-07 20:40

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 761425)
haideti odata...postati si restul lumii masinile.. ca am dorit o schimbare a termenului limita cu cateva ore....deja s-a depasit cu aproape o ora jumate...haideti si voi... eu imi cer scuze inca o data pt intarziere...:oops:

chiar nu poti sa mai ai putina rabdare ? ......nu te mai agita degeaba ca tot acelasi rezultat o sa fie si cu, cateva minute in plus sau in minus........

nytrous_oxide05 20-02-07 20:46

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 761451)
chiar nu poti sa mai ai putina rabdare ? ......nu te mai agita degeaba ca tot acelasi rezultat o sa fie si cu, cateva minute in plus sau in minus........

nu e vorba de rabdarea mea....doar ca nu vreau sa fim rai si sa profitam de faptul ca juriul a fost de treaba si ne-a acordat un ragaz de 1-2 ore si sa ne batem joc de acest lucru....:rolleyes2

shantzu 20-02-07 20:52

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 761466)
nu e vorba de rabdarea mea....doar ca nu vreau sa fim rai si sa profitam de faptul ca juriul a fost de treaba si ne-a acordat un ragaz de 1-2 ore si sa ne batem joc de acest lucru....:rolleyes2

e un batle , un joc ca intre prieteni , amical deci nu cred ca o sa fie vreo problema daca intarzie cativa concurenti ;)
bine, sa intarzie si ei limita bunului simt :rolleyes2

PointMaster 20-02-07 21:17

1 Attachment(s)
multumesc Shantzu pentru intelegere.........imi cer scuze de intarziere baieti...........:arrow:

cata55 20-02-07 21:30

1 Attachment(s)
pun si eu carutza... imi cer scuze de intarziere dar acum am ajuns acasa

Ace Axel 20-02-07 22:05

tocmai d-asta nu am pus de la inceput ora mai tarziu ... acu va trebui sa asteptati pana maine sa afisam rezultatel!

nytrous_oxide05 20-02-07 22:07

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 761728)
tocmai d-asta nu am pus de la inceput ora mai tarziu ... acu va trebui sa asteptati pana maine sa afisam rezultatel!

tocmai deasta va zisesem sa puneti si voi masinile mai repede...scuzati-ma ca va zic asta...dar intr-un fel ma asteptam....ca omul sa va dea un deget si voi luati toata mana....ne-au oferit 1-2 ore si voi acum postati maine masinile...si rezultatele le primim de craciun........:rolleyes2 :evil:

All times are GMT +2. The time now is 16:38.

- Copyright 2026 4Tuning