![]() |
Re: B-45-LCP
par dinalea italienesti. Am eu 2 noi,in cutie, am da 500 ron pe ele.
|
Quote:
|
Intre Breckner si general ricambi nu nici o difernta e acceasi planetara vinduta sub alta denumire
|
Quote:
|
Eu pe masina am brekner ca a le tale si merg tipla. Nu s-au rupt pana acum...momentan, si nici nu bat.:) cele de spuneam mai sus ca le am in cutie sunt cu bat plin cum erau cele de dacia, in caz ca sunt doritori la ele le dau.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si pentru ca tot e la moda sa cumparam ceasuri de bord am adaugat si eu unul:-)
Boost gauge electronic de la Greedy si un boost controler manual iar din ultima poza pentru ca tot sunt cei care au avut realizari impresionante anul trecut cine e atent isi poate imagina ce s-a putut intampla acolo8). |
2 Attachment(s)
Loading...
|
Pfff..ce frumos e tot aliniat!
Felicitari! Poti sa imi explici si mie cum se regleaza usi,capota porbagaj etc ?din ce? "tinichigiul"(nu il pot numi asa ceva) cand a reglat usile la mine a inceput sa traga de ele pur si simplu.Am crezut ca ramane cu usile in mana si l-am oprit.. |
Quote:
|
Quote:
Ft frumoasa lucrare imi spui si mie cat te-a costat dispozitivul de roluit ? Bafta si spor la treaba in continuare ! |
Dispozitivul de roluit l-am "imprumutat" la userul PAKE un om de nota 10. link-ul e aici https://forum.4tuning.ro/671-firme-se...esc-aripi.html
|
1 Attachment(s)
Intrebare- a mai folosit cineva doua bare de torsiune pe spate? cum devine comportamentul masini in acest caz ? ( precizez ca am o bara de 16mm si una de 14 )
|
Parca avea userul npeti ...
|
Am avut eu pana sa vopsesc masina, dar dupa aceea am renuntat la una dintre ele ca am coborat-o de spate si a doua bara atingea in urechile de ancorare a cablului de frana de mana. ca masina de zii cu zii nu am simtit nici o diferenta cu una sau doua bari. placebo lucreaza...
Daca vrem informatii clare trebuiesc masuratori, calcule... Urmeaza sa pun una de 18 T. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning