Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Cielo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/33023-cielo.html)

Fast_wheels 02-09-07 16:07

Re: Un Cielo ce trebuie comentat!!

3 Attachment(s)
Am bagat ceva banisori si in muzica si in sfarsit am ceva mai acceptabil.Poze si un filmulet cu ce poate muzica mea :D.

Fast_wheels 30-11-07 09:09

2 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult p la masinutza mea.....poze
Astept pareri

D o n n 03-12-07 14:00

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 896800)
vrei bord cu leduri??? e tel meu cam aiurea la poze... sper sa-ti placa

MaTza cum le`ai facut sau cat tea costat.pls .dami si mie un mail don_allex90
sau pe mess ms

PetricaCBD 13-12-07 17:48

Quote:

Originally Posted by Fast_wheels (Post 1077132)
Am bagat ceva banisori si in muzica si in sfarsit am ceva mai acceptabil.Poze si un filmulet cu ce poate muzica mea :D.

prelungirile si pragurile sunt speciale de cielo......k am vazut ceva asemanator in vitan in targ dar erau pentru dacie(daca sunt pt dacie spune si mie pt ce model 1310,berlina,break,solenza....etc,sa stiu ce sa cumpar k sa nu fie mai scurte).....in rest imi place cum arata masina.....ps: la mine daca dau drumu la muzik.....nu mai stau cheile pe portbagaj :D

Fast_wheels 13-12-07 19:11

Re: Un Cielo

Ma bucur k iti place masina mea:D. Prelungirile si pragurile sunt de dacie obisnuita.oricum prelungirea fata e taiata si adaptata la liniile masinii.

PetricaCBD 13-12-07 20:55

Quote:

Originally Posted by Fast_wheels (Post 1245067)
Ma bucur k iti place masina mea:D. Prelungirile si pragurile sunt de dacie obisnuita.oricum prelungirea fata e taiata si adaptata la liniile masinii.

ms mult...cum fac rost de $ dau fuga in vitan sa imi iau si eu:D...ps:am avut oltcit inainte...asa k vezi ce faci cu bulldogu k mie unu imi place ;).......iar despre cielo....tine-o tot asa

Fast_wheels 14-12-07 08:35

6 Attachment(s)
Inca un update de poze....cam cu tot pe ea .Curand o sa-mi iau jante,folia mai tarziu putin.Toba sport am cumtarat-o trebuie sa ii prelungesc teava si o pun si p aia.

DACIA-Wrc 14-12-07 09:52

crede`am ca numa la mine nu sta semnalizarea stanga fata bine la locul ei, prinsa pe aripa...dar vad ca nu`i asa :D
ce najpa arata spoilerul fara numar acolo la locul lui, daca nu faceau aia dunga aia acolo si sa prinda numarul jos(cum ai avut tu ideea) arata si mai bine cielo`ul.
de ce ai fopsit grila jumate visiniu, jumate negru?

Snapy_xxl 14-12-07 10:08

ca sa fie in aceiasi linie cu pleoapele...

DACIA-Wrc 14-12-07 10:10

da dar nu`s la acelasi nivel :P
ca ii pana la jumatea farului pecand pleoapa nu`i pana la jumatea farului :P

PetricaCBD 14-12-07 10:15

Quote:

Originally Posted by Fast_wheels (Post 1245718)
Inca un update de poze....cam cu tot pe ea .Curand o sa-mi iau jante,folia mai tarziu putin.Toba sport am cumtarat-o trebuie sa ii prelungesc teava si o pun si p aia.

numar pe fatza ar fii o idee sa iti pui de motocicleta(faci pe comanda)....k vine exact cat tine dunga aia speciala pt numar....eu unu asa as vrea sa ii fac pe fatza

Fast_wheels 14-12-07 10:47

Grila e vopsita asa pentru ca mi sa parut mai interesanta si sa intre in linie cu pleoapele.
Numarul de motocicleta mam interesat si costa cam mult asa k ma lipsesc deocamdata.
In curand o sa ma duc la cineva sa imi astupe cu fibra locul pt dunga crom si locul unde a fost numarul.

D o n n 14-12-07 12:01

poi 1)parerea mea ..ca daca astupi gaura aia d ela ornament fatza...trebuie si pe fatza...2)zice ceva politia k ai numaru akolo jos?k miar place si mie sal pun akolo?3)cum lai prins akolo?4)in gaura aia koo de ce nu pui ornament nou ?e 1.5 lei metru?si arata si bien parerea mea:P

Fast_wheels 14-12-07 13:27

Pana acum nu mi-a zis politia nimic.L-am prins cu 3 holsuruburi foarte simplu.Nu vrea sa pun ornament pt k nu-mi place cromul ala,in curand o sa dispara canalul ala.

Fast_wheels 06-07-08 19:49

3 Attachment(s)
Salut !! Dupa ce nu am mai postat de mult..a mea "mandra" a suferit mici (foarte mici) modificari.Am inceput sa renunt la tot felu de "prelungiri" si chitibusuri.Pe masina acum nu mai e nici un fel de prelungire (fata,spate,praguri).2-3 poze din spate....si o sa revin cu altele.

All times are GMT +2. The time now is 07:44.

- Copyright 2026 4Tuning