![]() |
Re: Un Cielo ce trebuie comentat!!
3 Attachment(s)
Am bagat ceva banisori si in muzica si in sfarsit am ceva mai acceptabil.Poze si un filmulet cu ce poate muzica mea :D.
|
2 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult p la masinutza mea.....poze
Astept pareri |
Quote:
sau pe mess ms |
Quote:
|
Re: Un Cielo
Ma bucur k iti place masina mea:D. Prelungirile si pragurile sunt de dacie obisnuita.oricum prelungirea fata e taiata si adaptata la liniile masinii.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Inca un update de poze....cam cu tot pe ea .Curand o sa-mi iau jante,folia mai tarziu putin.Toba sport am cumtarat-o trebuie sa ii prelungesc teava si o pun si p aia.
|
crede`am ca numa la mine nu sta semnalizarea stanga fata bine la locul ei, prinsa pe aripa...dar vad ca nu`i asa :D
ce najpa arata spoilerul fara numar acolo la locul lui, daca nu faceau aia dunga aia acolo si sa prinda numarul jos(cum ai avut tu ideea) arata si mai bine cielo`ul. de ce ai fopsit grila jumate visiniu, jumate negru? |
ca sa fie in aceiasi linie cu pleoapele...
|
da dar nu`s la acelasi nivel :P
ca ii pana la jumatea farului pecand pleoapa nu`i pana la jumatea farului :P |
Quote:
|
Grila e vopsita asa pentru ca mi sa parut mai interesanta si sa intre in linie cu pleoapele.
Numarul de motocicleta mam interesat si costa cam mult asa k ma lipsesc deocamdata. In curand o sa ma duc la cineva sa imi astupe cu fibra locul pt dunga crom si locul unde a fost numarul. |
poi 1)parerea mea ..ca daca astupi gaura aia d ela ornament fatza...trebuie si pe fatza...2)zice ceva politia k ai numaru akolo jos?k miar place si mie sal pun akolo?3)cum lai prins akolo?4)in gaura aia koo de ce nu pui ornament nou ?e 1.5 lei metru?si arata si bien parerea mea:P
|
Pana acum nu mi-a zis politia nimic.L-am prins cu 3 holsuruburi foarte simplu.Nu vrea sa pun ornament pt k nu-mi place cromul ala,in curand o sa dispara canalul ala.
|
3 Attachment(s)
Salut !! Dupa ce nu am mai postat de mult..a mea "mandra" a suferit mici (foarte mici) modificari.Am inceput sa renunt la tot felu de "prelungiri" si chitibusuri.Pe masina acum nu mai e nici un fel de prelungire (fata,spate,praguri).2-3 poze din spate....si o sa revin cu altele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning