![]() |
Re: P o C ket R ocket Polo 6n vs. masini pana in 200 cp - martie Buzau
adica ti-o iei de la subi de mai sus :)))
|
Trece si un Focus ST...stock...daca te coafeaza?!
si daca ajung la Buzau. |
Sigur ca da. Benzina sa curga din ceruri.... ca ma dau...
|
de mine ai uitat ?
|
Quote:
yeah right. |
e pe aproape,ceva cifre inversate si merge...
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ati nimerit :D
|
a vrut sa spuna 210
|
gata cu gluma, pt ca oricum nu are importanta coeficientul real ;)
|
si nici cursa de la buzau ca am auzit ca au anulat-o..............
|
@MPA am avut rabdarea sa citesc tot topicul de la cap la coada,ca tot te plangeai k nimeni nu il citeste...si am ajuns la concluzia k nu esti prea fair play din moment ce le ceri la oamenii astia care te provoaca toate datele despre masina ,motor,caroserie,cp,greutate si tu nu le spui absolut nimik!
In alta ordine de idei ,din cei inscrisi din lista te-ai dat cu cineva? ...si inca ceva,ai vreun topic cu masina ta , k ar fi interesant de citit si mi cam greu sa iau forumul la puricat.Posteaza un link daca nu cer prea mult. Bafta! |
Quote:
Mam dat si am castigat cu: Seat Leon FR TDI Seat Leon FR TFSI Golf V Gti Skoda Octavia RS TFSI ( cip stg 2+ evacuare Milltek) Passat 2.5 TDI (cip) R5 (nu pot sa precizez care dintre ele a fost la inceput) Polo GTI 1.8T (am inteles fie ca stock, fie cu cip) Ii multumesc baiatului cu Logan 1.6 16v care credea ca ma prins cu masina lu' mama pentru 10 minute de distractie pura. Am fost la egalitate in conditiile in care masina nu era reglata cu: BAN - Kaddet 2000 16 v Daca proprietarul sau altcineva este de alta parere il invit cu prima ocazie. Sper ca dupa ce a repetat dansul cu Golf VR6 aseara sa fi revenit la ganduri mai bune in privinta noastra. Am pierdut in fata: Cata A4 2.0 T 4x4 250 hp + zic eu. Desi as fi curios sa repet evenimentul cu prima ocazie. Scuze persoanelor care nu au fost mentionate dar poate daca intra imi aduc ei aminte desi nu cred sa mai fie multe si oricum daca ar fi mai probabil ar fi in prima categorie. Masina va fi prezentata din motive obiective atunci cand intradevar va fi ceva de prezentat. Momentan lucrez in a obtine grade de racer si forjator in speranta ca nu o sa ma mai caute lumea cu capace (de Pepsi binenteles). Daca mai pot sa raspund la alte intrebari o voi face bucuros. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning