![]() |
Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
nu pot sa cred :shock:
|
Bai baieti:D eu as vrea rotiform,arata prea bine :)si celelalte imi plac,dar mi-a ramas gandu' la alea! Nu e problema de bani,nu vreau replici! Alte jante nu vreau,imi plac foarte mult rotifoarmele alea ..! De suspensie nu stiu ce sa zic,nu prea ma pricep,o sa cer si eu niste sfaturi la cineva care se pricepe intradevar :) ! Inca mai caut rotiform,daca stiti pe cineva anuntati-ma si pe mine.
Va multumesc pt. ajutor :D ! |
Quote:
Ti am gasit in germania pe stoc , la suspensii deja se stie ce e nevoie : KW v1 inox line , bilstein pss , H&R ai de unde alege ! o suspensie buna te costa in jur de 1000 de euro o reglabila si vreo 700 cu drop fix ! In caz ca vrei mai multe detalii lasa un nr de telefon si un id de mess pe pm ! |
Quote:
daca faci asa usor si cu cap la masina, mergi la worthersee fara nicio rusine ! |
cu niste Rotifoarme sau jante de Bentrey si o suspensie reglabila calumea sau air ride te poti duce fara nici o problema la Worthersee!
te-ar coafa sa apari in 2013 aici? : https://www.youtube.com/watch?v=TfOu9...feature=fvwrel 8) |
Quote:
|
O masina cu mare potential ! Sugestiile ti-au fost date : jante serioase, suspensie sport si lucru la detalii...
|
http://rotiform.com/products_cast_1piece_blq.htm
pe comanda din us? oare cat costa transportul , ca rotile nu-s mult |
are totul mura in gura,dar nici nu s-a mai sinchisit sa intre!
|
Parerea mea e ca a visat destul.... :-j
|
Quote:
|
Quote:
|
Mami/Tati da-mi si mie 2000 de euro sa mi iau jante ca rad baietii de mine pe forum :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning