![]() |
Ar fi cazul sa da-ti comanda odata..
Dadi a zis ca e gata situl, cand are actibildul pe masina.. Deja suntem de 3 luni in ADR, si nu avem sigle.. :( |
Ciudat ca mie Silviu mi-a zis ca vi le-ar fi trimis! :?
|
poze noi de la Arad aici:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=129635#129635 |
1 Attachment(s)
salutare tuturor,
va pasioneaza pe careva jantele astea :?: sunt BBS pe 15 |
Ar fi interesante.. vezi daca se potrivesc pe matiz
si spune-mi un pretz.. |
Se potrivesc!!!
|
1 Attachment(s)
Ema, spune-ne ce eveniment a avut loc unde ai facut poza asta :D
|
poza este facuta in vara trecuta la Nurburgring (cred ca asa se scrie). Cred ca prin iulie sau inceputul lui august.
Apropo, ai reusit sa deschizi filmuletele :?: Ce spui de sunet :twisted: :twisted: Imi pare rau de calitatea imaginii, dar eram la vreo 20-30 metri de pista si nu puteam sa filmez mai bine pt ca treceau in mare viteza :!: pe CD sunt si niste filmulete de la Hockenheim. In Mini-ul ala rosu este nevasta lui Schumi :wink: |
Re:
Quote:
Poza cu BBs mi-a trimis-o un prieten din Germania si m-a intrebat daca ma intereseaza jantele, dar la mine nu se potrivesc. Una din jante este lovita putin, dar vanzatorul i-a spus ca se poate repara cu max 10E. Cauciucurile sunt 195/60 R15 si cica arata super. O sa-l sun maine pe tipul asta si o sa-l intreb de pret si daca iti plac si iti convine pretul o sa le aduca el cand se intoarce din Germania (prin 18 ian).Oricum pretul nu o sa depaseasca 100E :wink: O sa-ti mai scriu maine detalii. Salutare :) |
Da, nu e mult 100 E
Dar nu are rost sa dau 100 E daca nu se potrivesc pe matiz Nu pt mine, pt alt membur ADR Eu am dacie :) |
Era mai bine postul tau la anunturi! Mar interesa si pe mine dar ceva model mai nou. Dau max 200 euro.
|
Astazi Duminica 30 ianuarie 2005, are loc o noua INTALNIRE AFTERDARK ARAD .
Locatie: Podgoria (statia de autobuse) Ora :16:00 Scop :patinaj artistic pe zapada ,si liniutze cu saniile :D :D :D Cei interesati de inscriere in club sunt invitati sa ne demonstreze abilitatile pe zapada :wink: :D :D :D |
cine vineee??????BA
INTALNIREA TREBUIA FACUTA IN PARCAREA DE LA STRAND!!!!!!!ACOLO E LOC DE PATINAJE!:)....SA VAD DAU CLASA CU 4MOTION :) |
ma scuzati eu nu pot sa vin.... sa nu uitati sa filmati oke ???/
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning