![]() |
Re: Oltcit-urile De Raliu
am vazut aseara un oltcit pe youtube albastru la fel ca cel din pozele 11 si 12...tot printre blocuri era...sau cel putin asa imi amintesc:???:stiu sigur ca am vazut dar nu mai gasesc filmu...:|
din ce imi aduc aminte la acel oltcit e ca nu avea capace la roti...si...parca nu avea numere de alta tara...mai caut poate gasesc filmu ala..:x |
oltcitul ala de rally albastru din ungaria, e in filmuletul facut de mine pe youtube...cu Oltcit Rally Cars....
alte date ale problemei nu mai cunosc |
Poate esti dispus odata sa postezi restul pozele cu oltciturile din filmuletz, care nu au fost puse aici,in special cu cel albastru.
As fi curios sa vad starea lui actuala... |
4 Attachment(s)
Aici se poate observa oltcitul albastru https://www.youtube.com/watch?v=ikmwTzb1JGU
Last edit: Am mai facut rost de poze cu oltcitu in cauza. |
1 Attachment(s)
Am gasit un film cu oltcitul albastru :D
|
Am vazut si eu cateva de uzina pe la raliul Romaniei cand se tinea la Baia Mare erau albastru metalizat super aratau....am mai vaz unu de vanzare anii trecuti pe acolo da nu mai stiu nimic de el era un exemplar de uzina,frumoase vremuri.
|
2 Attachment(s)
Asta e cel albastru?
|
EXACT....CE MAI STII DE EL...MS DE POZA.
|
Pozele astea sunt de la evenimentul ala din Baia Mare care a avut loc anul aceste pe aeroport.
Aici poti afla mai multe despre masina ;) |
n-are nici o legatura oltcitul din Baia Mare SKF cu oltcitul albastru din celalat post (ala cu scaune negre in el)
|
10 Attachment(s)
|
9 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
nu stiu daca au mai fost postate pe acest topic , si imi cer scuze daca au mai fost ...
numai bine |
foarte tari pozele:)
nu le-am vazut pana acum nicaieri pe net...:) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning