![]() |
Re: Tico BH-81-SLY
o singura chestie care am vrut sa o zic ...in revista de tuning in care a aparut sa nu ii zic numele ....despre jante a scris asa .."niste jante greu de gasit " nush cine a facut textul dar acolo nu prea se potriveste ..eu am vb cu schully si a zis ca el nu lea zis asa ceva lor ....deci doar cel care a facut textu e de vina
|
Cred ca Schully i-a zis "reporterului" ca e greu sa gasesti jante pentru Tico, in general, datorita distantei intre prezoane....in fine.
|
detalii despre lambo doors pls ? pm daca se poate. 10x
|
Hai ca-ti raspund tot eu: am inteles ca pretul lor este de 800 euro si am observat ca nu sunt chiar ok... La 4tuning Day din aprilie 2007 l-am intrebat pe Schully ce si cum si mi-a spus ca sunt ok, ca n-au nici o problema....dupa care nu stiu cum m-am sprijinit din greseala de o usa, si a sarit ca ars :lol: ca sa nu ma las pe usa etc...
Ca sa-ti montezi si tu asa ceva, trebuie sa umbli putin la aripi (de exemplu, la noile mele aripi n-ar fi probleme...) Parerea mea: la banii astia faci altceva mai bun/frumos cu masina, mai ales ca nu ar fi nici primele LSD-uri pe Tico... |
Salut !
ai facut vreo modificare la sistemul de prindere al rotilor ? am un set si trebuiesc alte piulite, inel de centrare ...sau flansa. poti sa mi dai un sfat ? un service unde sa le montez ? |
vreau si eu un sistem pentru ushi din ala ... cat costa ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning