![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
super tari farurile,
sa le stapanesti sanatos. de unde le-ai luat shi cati bani? brgds edi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stopurile snt facute cu spray, la fel si semnalele d p fatza.
intre timp mi-am schimbat distributia, bujiile, aveam 4 bujii d 3 feluri! si a aparut o alta problema, dupa montarea distributiei nu mai tragea deloc si k sa fie takmu complet s-a rupt si evacuarea, d undeva dupa toba d mijloc. am fost a 2-a zi la DANY_e21 si mi-a umblat p la avans si mi-a sudat evacuarea. s-a schimbat mersul, dar tot nu snt multumit. o sa-i schimb capacul d delco si evacuarea si sa vedem atunci. apropo d evacuare, ce diametru imi trebuie? 50mm e bn? |
Vezi ca s-ar putea sa nu-ti fi pus distributia la semn,atunci nu mai trage masina.99% este sarit un dinte de la distributie , du-te inapoi cu ea si spune-le sa ti-o regleze calumea.
|
Quote:
55 ca se aude mai bene :twisted: :oops: :lol: .... sa se oftice OASE :lol: :twisted: |
Quote:
COSMINE...oricum o sa se auda, k el are si intermediara. Nu vreau sa o pun prea mare, nu vreau sa pierd puterea aiurea k si asa e putina! |
6 Attachment(s)
si ceva poze:D
|
Quote:
|
ai observat cumva ca ar fi faza scurta mai slaba decat cea a farurilor originale? la mine din pacate asa este, sunt mult mai palide acum si trebuie sa ma orientez catre niste xenoane
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
o idee pt capota si pt portbagaj
|
Quote:
oricum...dragutzik, respect proprietarului care a facuto |