![]() |
Re: Dacia Berlina VS Logan 1.4,1.5,1.6 VS Alte masini
https://www.youtube.com/watch?v=ZKboAwWiJ6k ...scuzde de 2 posturi unu peste altu arat k gama renault are 5 stele ...:)
|
Quote:
Oricum,cum am mai scris si poate nu ai fost atent,motorul era de 1.600cmc,undeva in jur de vreo 75cp se adunasera! Chestia e k am facut nenumarate liniute cu dacii normale si tin sa zic k nu aveau nici cea mai mika sansa,chiar daca ii lasam sa plece primii:) Si cu loganurile,1.4 si 1.6 chiar le-am dat putina clasa:-P ,la drum lung recunosc k berlina mea nu prea avea sanse,dar cum am mai spus si eu si altii mai "batrani" si care stiu mai bine,la o liniutza conteaza fff mult si maiestria soferului...poate eram si io sofer bun:oops: :oops: :-P :shock: ..oricum chestia e k imi cunosteam masina ff bine,nu aveam smecherii pe ea decat ce ma invata mecanicul,unul care cunoastea daciile de peste 30de ani,deci va dati seama..cred ca ati cunoaste masina bine e un atu in plus la o cursa;) Singura data mi`am luat`o de la un Tico (tico rs asa era denumit),care la sfarsit proprietarul mi`a spus k o adusese in ff multi cai dupa parerea mea..adik vreo 60-65 parca..stiu k avea un "tun" de carburator care facea minunile! In fine,cam atat si raman de parerea k o dacie bine pusa la punct si cu un sofer pe masura poate sa bata loganul 1.4/1.6 pe 400m Si ca sa pun putine paie pe foc:twisted: ,ce spuneti de berlina vs supernova? Va zic eu,cu berlina mea 1.6 decat cu toba sport si "micile" mele trucuri,versus o supernova stock decat cu tobe sport,am castigat;) ,voi ce parere aveti??!! |
ei nu or sa te creada,noi cei care am fost de fata la toate cursele..stim ce putea Ave sa faca :D......;)
|
dar de da berlina vs solenza ?:)) nu zice nimeni nimik ,aici kred solenza e mai buna:) voi ce zicetsi?!? am vazut un filmulets pe youtube cum loganu e batut de solenza pe 400 la casa poporului ..:)
|
berlina nu are sanse nici cu dsn nici cu slz
|
Quote:
|
kidu,parca aveai si filmuletele cu supernova :)..
|
Quote:
|
acum sa fim seriosi ? credeti k doar tata a facut chestia asta ? si nu e vorba k are avion , a condus si alte masini , masini bune ..:) gen toyota .. le a avut inainte sa ma nasc eu :| asta e ..sa nu vorbesc de unchimiu k va speriati asa k :-j
|
Quote:
|
pan` la urma e viata mea si a lui ? eu inteleg ce vreti sa ziceti si apreciez asta :) .... acum toti tarani au dat de bani si " ia uite ba are bmw si ce eu nu sunt ma i tare " si dasta mor .... tata nu o face mereu a facut`o si e o data de ori 3 ori na ..doar sa arate la logan atat ... nu o face de placere ..si el stie k ma are in masina si k are grija de mine ... a fost taran la faza asta:| ... tu de ce ai ajuns prin boscheti cum masina ?
|
Quote:
|
doar 240 ?:( ..asa te ai invatat minte ? mai gonesti ?:> dak vrei sa mai vorbim lasa`mi un pm q id tau k nu stau aci pe forum ..sal
|
1 Attachment(s)
Bai voi pana la urma ati dat`o in alte certuri si discutii aici,io deschisesem Threadu asta cu alt scop..in fine sper k v-ati calmat;)
Sa revenim la discutiile anterioare..SuperNova a luat bataie de la mine cu Berlina,cat despre Solenza,m`am dat si cu unu cu o solnitza,si cica era stock,dar masina aia tragea mult mai bine k una stock,ma facut ce e drept..probabil investise intr`un cip ceva;) mai mult k sigur Si filmuletele le mai am de cand cu supernova,dar nu se vad prea bine:cry: alea o sa le pastrez mereu:lol: AICI..SPER SA INTELEGETI CEVA...:-ss P.S.:Nu am decat un filmulet..mai am unu cu o berlina ,dar tot asa nu se vede prea bine..siii..aaa..era sa uit cea mai tare bomba..si jur k este adevarat,a fost si pe YouTube..la cerintele unui tov de-al meu,am facut o amicala cu un AUDI A4 din 2002 :)))))..ma credeti sau unu,a1a si a2a eram putin in fatza lui:))).la a3a se ducea mult pe langa mine...:???: Era un AUDI A4 1.9TDI,necipuit..a fost frumos si de fantezie oricum pt k eram toti constienti k o sa ma "bata"..oricum m`am tinut binishor pe langa el..o vreme:lol: Nu mai stiu cum era titlul pe youtube..o sa caut si daca o sa`l gasesc va dau sa va uitati;) |
gata , noi ne am impacat:D ...nu prea se intelege nimik din filmulet ...solnita e mai buna..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning