![]() |
Re: Pilif
Quote:
hai sa fim seriosi,nu stricati topicul... cum am mai zis...una din masinile pe care le admir de mult timp...mult prea tare,din toate punctele de vedere 8) |
Fra-M
Motoru l-am luat din germania si avea 140.000 km si cum a spus neamtu' de la care l-am cumparat mergea si merge ca un "ceas elvetian"
|
Re: Dgh
bv nasule sa ai grija de ea si nu o vinde ca nu are rost:peace:
|
Re: Pilif
Quote:
|
Fra-M
Cu durere in suflet o spun:se vinde Fra-M,cine e interesat ma poate contacta pe cnx 0722.687.593 sau zapp 0788.687.593-12.000 discutabil si accept variante
|
asta e pentru cunoscatori... e super jucaria,din pozele pe care le-am vazut.dar de ce il dai? e nehalit cu mierea ursuletul,sau vrei alt BMW.chiar nu ma prind...
|
Fra-M
nu e chiar asa de nehalit intre 15 si 20 de kg la 100 de km,vreau altceva cred ca un 525D
|
ala e un consum bun pentru un BMW :lol: tre sa inveti sa te stapanesti,daca faci trecerea la diesel :lol: cu ce esti tu obisnuit acuma... oricum,e decizia ta,succes la vanzare.daca era masina mea,o pastram sa o arat nepotilor :-)
|
Fra-M
Nu ca nu ma retrag,cu asta te nasti,o ai in sange,nu te poti lasa asa usor,vreau un 525D si o sa pregatesc si altceva,poate mai puternic dar nu asa,doar pt curse si ca sa-mi fac dracii....
|
unul dintre cei mai frumosi ursi si o adevarata placere sa fi langa el la linia de start ;)
bafta la vanzare si sincer imi pare rau sa aud ca renunti la el :( |
pacat sper sa ajunga pe maini bune
|
pacat ca il vinzi...dar dak il vinzi sper ..cum spune si gafton bmw.. sa ajunga pe maini bune si nu pe mana la vreun pamfletar sa isi bat joc de el ..sa il tina numai in curtese si sa nu il ingrijeasca ca ar fii pacat la cat ai muncit si cata pasiune ai pus in masinuta asta..cxel putin din cate stiu eu ... pacat ..dar dak vrei u ar trebui sa iti respectam parerea si sa iesi cu ceva mai bun sau macar la fel ca DGH care va ramane o legenda in lumea curselor indiferent cine este propietarul ..bafta in continuare va salut cu respect
|
e o senzatie extrem de misto cand iti vezi proiectul terminat si te poti bucura de el..o alta senzatie dar extrem de aiurea cand trebuie sa te desparti de ea si sa vezi pe altcineva la volan!daca nu treci prin ele poti spune ca nu ai trecut prin viata..intr`adevar un ursulica de toata frumusetea!bafta in continuare & t c
|
Astazi ora 12.30 B1 TV -prezentare DGH
|
nu a fost prezentata masina .. poate pe viitor
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning