![]() |
Re: Dacia prezinta noua furgoneta Logan VAN
nu cred, probabil un pickup, poate u 4x4,si eventual un coupe (adica o masina cu 2 usi nimic deosebit) dar cc.....poate la alta generatie de logan peste 10 ani
|
ar fi 4 cu dacia sport .. a aparut in libertatea , cel care bate spre jeep :)
|
poze ceva???
|
1 Attachment(s)
Asa va arata Dacia de teren!
Romanii vor avea, in sfarsit, un nou model de autoturism de teren. Conform **************, inginerii de la Mioveni pregatesc un model de teren care se va comercializa sub sigla Dacia, si nu Logan. Romania ar putea sa se mandreasca in curand cu faptul ca are, din nou, masini de teren produse exclusiv in tara noastra. Noul automobil de la Dacia ar trebui sa fie prezentat publicului larg peste doi ani. Conform **************, se pare ca noul model nu va avea legatura cu gama Logan si ca acesta va fi comercializat complet independent, devenind al doilea model scos de Dacia in era Renault. O versiune low-cost de teren se justifica perfect pe pietele vizate in principal de Dacia si Renault, iar francezii de la Caradisiac au reusit chiar sa creeze o imagine in care au combinat un Logan si un Renault Koleos Concept. X-Trail va sta la baza masinii ************** este de parere ca un astfel de model ar putea sa faca uitat semiesecul modelelor 4x4 Renault, iar alianta Renault-Nissan s-ar folosi de experienta japonezilor, al caror succes in acest domeniu este deja bine cunoscut. In aceste conditii, o reutilizare a platformelor unor modele Nissan, a lui X-Trail de exemplu, pare foarte probabila. |
sa speram ca asa va fi
|
sperantza moare ultima :-P
|
poza aia e un cgi care nu are si nici nu va avea nimic cu realitatea. nu va imbatati cu apa rece
|
sincer.... nu mi-a placut niciodata loganul ca masina .... dar duba asta e chiar tare.... pt carat si atat. poi la 6700 de europeni, ce mama naibii iti iei la firma de carat?
cel mai apropiat van e renault kangoo care e 13000 si nici nu are volumul util asa de mare. mi se pare super tare tinand cojnt de raportul pret/volum/motor. si totusi e masina noua! cu mana pe inima mi-as lua la firma vreo 4 din astea pt carat marfa! si daca zici ca dacia nu este fiabila si k nu are calitate...... ce ma doare pe mine ... daca tin un VAN din ala 2 ani, atat cat are garantie, isi face banii cu varf si indesat. si dupaia o dau si iau altceva. |
masina chiar arata bine si nu e chiar o problema faptul ca nu are usi culisante ...exista utilitare care nu au deloc usi latreale (opel combo)..marea problema este la motor pt ca o masina ca asta incarcata cu motoarele de la dacia nu cred k mai pleci cu ea de pe loc
|
cum sa nu plece de pe loc ? da papucurile alea obosite cu motor de 1.4 cum plecau de pe loc ?
|
Inca un model de "Lungan" dar asta este cel mai frumos!!!!
|
Loganu asta e bun ca dric in rest nu prea ai gasesc vreun rol in viata romaniilor:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning