Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Sa ne cunoastem.... (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31804-cunoastem.html)

Ali_ump 15-03-07 22:56

Re: Sa ne cunoastem....

Quote:

Originally Posted by SashaNT (Post 800642)
Hai ca eu nu am vazut asta cu prezentarea da :?: Trebuia sa`mi zici mai mai demult :lol: Na ca m`am prezentat acum :!: ;)

Era acolo tot timpul ...na da tu nu ai vazut sectiunea...nu-i nimic ...mai bine mai tarziu decat niciodata....spor la posturi ;)

GTRs 16-03-07 10:32

ce vreti sa aflati?
Conduc o dacie NT 06 GTR albastru deschis, sunt pasionat de tuning, si-mi doresc alta masina,nu m-am hotarat ce anume,oricum sa fie de prin vest

SashaNT 16-03-07 10:37

Am uitat sa spun ca sunt de belea :twisted:

Ali_ump 16-03-07 16:18

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 801129)
ce vreti sa aflati?
Conduc o dacie NT 06 GTR albastru deschis, sunt pasionat de tuning, si-mi doresc alta masina,nu m-am hotarat ce anume,oricum sa fie de prin vest

Bun venit!!! Te asteptam pe la intalniri si spor la posturi;)

Ali_ump 16-03-07 16:19

Quote:

Originally Posted by SashaNT (Post 801138)
Am uitat sa spun ca sunt de belea :twisted:

Bine ...asta stiam ...nu mai trebuia sa zici:D

nick_nasta 19-03-07 22:21

salutare baieti.sunt nick si conduc un daewoo matiz alb nt 86 nic.sunt pasionat d tuning insa nu dispun d bugetul necesar pt a face c vreau din masinuta mea.asta e,vechea problema, banii.oricum pt cei c pot bafta la tunat

SashaNT 19-03-07 22:36

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 807054)
salutare baieti.sunt nick si conduc un daewoo matiz alb nt 86 nic.sunt pasionat d tuning insa nu dispun d bugetul necesar pt a face c vreau din masinuta mea.asta e,vechea problema, banii.oricum pt cei c pot bafta la tunat

Pai noi te asteptam vinerea la ora 20:00 la intalniri . Omenia e importanta nu banii sau masina neaparat

nick_nasta 19-03-07 22:40

Quote:

Originally Posted by SashaNT (Post 807102)
Pai noi te asteptam vinerea la ora 20:00 la intalniri . Omenia e importanta nu banii sau masina neaparat

ok dar voi va cunoasteti mai de demult,eu nu cunosc pe nimeni,cum sa ma bag in seama asa aiurea?:?:

LIV_Ros 19-03-07 22:44

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 807106)
ok dar voi va cunoasteti mai de demult,eu nu cunosc pe nimeni,cum sa ma bag in seama asa aiurea?:?:

intrebi si tu de Alyn...oricum toti am fost la inceput:-)

nick_nasta 19-03-07 22:47

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 807116)
intrebi si tu de Alyn...oricum toti am fost la inceput:-)

salut liviu.cred ca te cunosc.nu esti prieten cu andrei?ala care a avut oltcit-ul?nu veneai cu el p la negresti?

nick_nasta 19-03-07 22:52

ma cunosti sigur.lucrez la magazinul de piese auta vis-a-vis de kaufland.imi place masinuta ta ,frumoasa sonorizare.respect!

nick_nasta 19-03-07 22:57

deci....tre sa intreb de alin.da cine e alin?e administrator sau ceva de genu asta?e sefu? :)

nick_nasta 19-03-07 22:58

si as vrea sa imi lipesc si eu un stiker cu 4 tuning,de unde se iau astea?tot cu alin tratez?

LIV_Ros 19-03-07 23:06

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 807151)
si as vrea sa imi lipesc si eu un stiker cu 4 tuning,de unde se iau astea?tot cu alin tratez?

tu vino vineri ca restul se rezolva..eu sunt prezent mai tot timpul pe acolo si iti fac eu prezentarile.cu toate ca saptamana asta sunt in lucru la masina :-)

nick_nasta 19-03-07 23:10

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 807168)
tu vino vineri ca restul se rezolva..eu sunt prezent mai tot timpul pe acolo si iti fac eu prezentarile.cu toate ca saptamana asta sunt in lucru la masina :-)

k frate.daca zici ca ne intalnim vineri,asa sa fie.la 8 nu?in parc.v-am mai vazut pe acolo.eu am matizul ala alb,scrie nick pe luneta,cred ca stii.

All times are GMT +2. The time now is 23:32.

- Copyright 2026 4Tuning