![]() |
Re: Cel mai iubit VW
Parerea mea primu loc : broscuta , pe doi: VW GOLF MK1 GTI triple mici ;) !
|
golf 4 :love:
|
golf 4... pentru ca mia placut de cand eram mic...si pentru ca am un exemplar :D....dar motivul cel mai concret: pentru ca se poate modifica super :X pacat ca n'am si eu bani sa-l modific p'al meu cum imi doresc :-<
|
Golf 2 e fortza
|
1 Attachment(s)
Las poza sa vorbeasca.:rolleyes2
|
golf 1
pt ca e masina usoara si dak ii pui motor mare e numai buna de liniute si e prima masina pe care am conduso :X:X:X |
eu zic ca golf 4, ca vezi pe toate drumurile, mai ales break-uri albastre inchis sau gri metalizat deschis.acum au mai aparut si golf-uri 3 ca e criza
|
parerea mea CORADO VR6!!!NEDISCUTABIL!!!!!
|
golf mk4! baza!
|
Pasionat cu trup si suflet, MK1 MK2, dar BROSCUTZA, va ramane pentru totdeauna cel mai bun ambasator al siglei.
A atras intotdeauna privirile, si sunt cele mai multe cluburi in lume, comparativ, cu orice alta marca, nu neaparat cu alte cluburi din gama VW. Deci dupa parerea mea, este si ramane RPREZENTANTA DE BAZA PENTRU SIGLA VW, si dupa cum a mai scris deja cineva SA FABRICAT 50 DE ANI |
golf 4 :-)
|
3 Attachment(s)
mk2 golf/jetta - simply the best :)
|
Cel mai iubit VW golf 4
golf 4 este cel mai misto , poti face orce cu aceasta masina..:D
|
Re: Cel mai iubit VW golf 4
Quote:
intr-adevar cel mai iubit si mai apreciat vw e clar ca va ramane broscuta..a facut istorie in toata lumea... |
toti posteaza doar ce masina detin :)
dar de t1 si t2 nu prea sa vorbit aici. care si ele au fost icon la vremea lor |
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning