Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Calibra Turbo......asteapta provocari (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/31088-opel-calibra-turbo-asteapta-provocari.html)

alexcox 15-08-07 12:13

Re: Opel Calibra Turbo......asteapta provocari

[QUOTE=Rabanne;1034852]
Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1033827)

Chiar nu are rost sa insuruim aici toata gama innovate motorsports care o avem in dotare inclusiv instalatia stand alone cu senzor de detonatie cu avertizare vizuala, dar daca iti tine de cald sa crezi ca facem masinile din ochi sau prin telepatie, fie, crezi si treaba asta:D Pana una alta putem sa le facem cu dalta si ciocanul, atat timp cat le vezi doar din spate noua chiar ne tine de cald realitatea asta;) Cat despre fiabilitate...cine stie cunoaste nu viseaza. Dar...poate tu stii mai bine. Cand va ceda ceva la masina pe tine te vom anunta primul ca vad ca esti ingrijorat in privinta asta.

P.S. Daca cu un urs turbo nu mai surprind pe nimeni, cu un C20LET cu compresor mecanic cred ca trezesc anumite ganduri prin randul opelistilor, de bine sau de rau ca am vazut ca se poarta;) Proiect by Rabanne & Ilie.

Te rog mult, evita sa intzepi aiurea si fara sens, chiar nu are rost.

https://img45.imageshack.us/img45/8523/imag217tr8.th.jpg

https://img518.imageshack.us/img518/9...g218cj4.th.jpg

Pentru cunostintele dumneavoastra domnul Rabane Calibra din poze nici macar nu are motor c20let si nici componentele principale ale motorului n-au legatura cu un c20let
Mai bine intreabal pe Ilie cu ce se mananca si apoi te lauzi si tu macar in cunostinta de cauza (cu kit si soft cumparat din SUA)

Calimero2003 15-08-07 21:52

[QUOTE=alexcox;1047861]
Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 1034852)

Pentru cunostintele dumneavoastra domnul Rabane Calibra din poze nici macar nu are motor c20let si nici componentele principale ale motorului n-au legatura cu un c20let
Mai bine intreabal pe Ilie cu ce se mananca si apoi te lauzi si tu macar in cunostinta de cauza (cu kit si soft cumparat din SUA)

Am vazut dupa gura de admisie ca nu ar fi let ...dar am zis ca cinestie ce modificari or fi facut .....
Bravo Rabane ... esti tare frate .... stia el GTA ce zicea "majoritatea astora din kapitala subt varza" .... cu carnati frate .... sau APLAUDICI cum spunea un bun prieten ;)

GTA 16-08-07 00:04

[QUOTE=Calimero2003;1048730]
Quote:

Originally Posted by alexcox (Post 1047861)

Am vazut dupa gura de admisie ca nu ar fi let ...dar am zis ca cinestie ce modificari or fi facut .....
Bravo Rabane ... esti tare frate .... stia el GTA ce zicea "majoritatea astora din kapitala subt varza" .... cu carnati frate .... sau APLAUDICI cum spunea un bun prieten ;)

Motorul respectiv este un C20XE cu pistoane forjate WOSSNER speciale pentru transformarea din aspirat in Turbo,iar kit-ul de compresor este cumparat din USA...din cate stiu eu cu tot cu soft,dar poate am fost dezinformat in legatura cu softul.

UGA 31-08-07 19:23

....ce amuzant....cred ca pana la urma....bagati un NFS.....:))

TheMendacious 04-09-07 23:02

Topicul asta e o tocanita ... unul cu o masina buna tehnic dar cu un 4x4 care la opel nu a functionat niciodata bine si un exterior neingrijit desprins parca din ghetou si alti povestitori care pun turbo pe ursi si intradevar se pricep bine la asta dar care intra si in alte domenii despre care habar nu au pana la urma de la provocare se ajunge la povestiri de adormit copii si polemici de prost gust .

naka66vio 18-10-07 16:56

esti in slobozia in seara asta?

naka66vio 19-10-07 00:42

am fost prin slo in seara asta si ma gandeam sa vad si eu cum stau pe langa u..daca e lasa si u un nr de tel ceva daca o sa mai trec

naka66vio 20-10-07 10:04

aloooo mai e cineva pe aici?

naka66vio 20-10-07 15:53

aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooo

zarathustra 20-10-07 17:02

mda.... masina asta ar fi tare facuta de vmax cu 750cp... altfel e doar o calibra

GTA 20-10-07 23:13

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1158609)
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooo

:):)....Scuze dar nu am mai intrat de ceva vreme pe aici....o sa-ti trimit nr meu pe PM

Renault RS 26-10-07 10:03

Cand facem si noi o dungulita ?

UGA 26-10-07 12:42

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1158703)
mda.... masina asta ar fi tare facuta de vmax cu 750cp... altfel e doar o calibra

Acum nu vreau sa fiu rautacios.....dar.....daca cumva esti posesor de RX8....nu zic arata bine ca design...dar..nu are motor...si....de fapt nimic..nu are...pe cand calibra asta o fiind ea mai veche dar nu manaca 1L de ulei la 1000KM.....ca un rx8.....Cu un amarat de 16v de opel...am batut ....2 rx8....am condus un asemenea model....si sincer.....daca vreau....ceva asemanator ca an.....PREFER BERTONE!...E o parere personala..nu trebuie sa ma judeci gresit pt ea....

shadowro 26-10-07 13:05

rx-8 nu e facut pentru banalele curse pe 400m ci pentru circuit.
e adevarat ca timpii dati de producator sunt infloriti substantial dar nah .. si voi acum :))

yoda 26-10-07 13:14

Quote:

Originally Posted by UGA (Post 1168906)
Acum nu vreau sa fiu rautacios.....dar.....daca cumva esti posesor de RX8....nu zic arata bine ca design...dar..nu are motor...si....de fapt nimic..nu are...pe cand calibra asta o fiind ea mai veche dar nu manaca 1L de ulei la 1000KM.....ca un rx8.....Cu un amarat de 16v de opel...am batut ....2 rx8....am condus un asemenea model....si sincer.....daca vreau....ceva asemanator ca an.....PREFER BERTONE!...E o parere personala..nu trebuie sa ma judeci gresit pt ea....

mare dreptate ...mai putin cu astra bertone :)
oricum subscriu rx8 e trompeta nene...nu gluma!

All times are GMT +2. The time now is 18:01.

- Copyright 2026 4Tuning