Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Intalnire lunara... (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30915-intalnire-lunara.html)

slip 25-01-07 09:05

Re: Intalnire lunara...

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 714092)
As sugera pt cineva care e din piatra sa faca niste poze la locul unde va fi intalnirea. Sa vada lumea calea ferata si acel damb de care toti ne temem. Sa vedem si voi strandul vostru. Pozele sa le pune-ti aici. Ce ziceti?

da io ci crezi k am zis de cateva zile? :lol: nu ai citit si din urma? sau tu citesti azi c e pe ultima pagina si atat?
vezi k te faci de cacao ;)
salutari piatraa :D
bafta

cristi_407 25-01-07 09:58

Cel mai bine ar fi sa faci poze daca poti la cat e distanta dintre un spoiler de la o masina si dambul respectiv ca sa ne facem o idee..Ca daca faci poze la damb pur si simplu nu prea ne dam seama..THX..Spor la organizare

Ali_ump 25-01-07 11:31

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 714498)
Cel mai bine ar fi sa faci poze daca poti la cat e distanta dintre un spoiler de la o masina si dambul respectiv ca sa ne facem o idee..Ca daca faci poze la damb pur si simplu nu prea ne dam seama..THX..Spor la organizare

Da am sa incerc si asta ...;) descurcam noi cumva:D

Ali_ump 25-01-07 17:46

9 Attachment(s)
Poze de la Strand....trecerea aceea la nivel cu cale ferata si dambu de dinainte de pod...nush cat de bine se vede da...va faceti o idee macar...

bakal 25-01-07 18:43

daca asta e tot.... eu zic ca se poate intra. doar ca din poze nu prea se vede mare hop si groapa

slip 25-01-07 18:49

poi..pana mea... nu mi se pare asa nashpa..ce sa mai .. :-??
voi stiti mai bine..dar arata cam ca tot ce ne trebuie :D nu?
ar fi frumos acolo.. dak ati putea face rost de toate ... poate.. si un gratarel ceva :D am eu o boala :P
o miutza.. o berica.. un suculetz.. una alta ;) k sa fie frumos..
totul va fi bine.. ;)
spor la munci..
va salut

AXEL_SS 25-01-07 20:49

Super fain locul. Frumusetea muntelui isi spune cuvantul. Va fi super fain.

Ali_ump 25-01-07 21:18

da o sa mai incerc o simulare ...cu o masina cu garda mica la sol si ..o sa pun tot asa poze....
da si io am zis ca e fain locu numa sa vedem ce zice municipalitatea ca pana acum ni s-au cam inchis usile in nas.:sad:

Ali_ump 25-01-07 21:21

da daca vine iarna dinspre europa cine mai vine la noi la intalnire?....pe mine asta ma ingrijoreaza!!!

slip 25-01-07 22:40

stai tu linistit k ne descurcam ;) nu tre sa iti faci griji acuma.. k doar nu e moartea caprioarei.. ;)
cat despre locatie.. incearca sa faci niste poze cu masina.. cand trece prin locurile alea care spuneai k sunt nashpa,,, k sa putem observa...
salutari..

corraptor_evo 26-01-07 10:08

Ali,
Nu stiu ce faci cu municipalitatea!? E o intilnire oficiala? Este necesar cordon de protectie? E nevoie de forte de ordine? Incurcam pe cineva, undeva? Blocam sau incomodam circulatia?
Care-i problema atit de complicata?
In primul rind mergeti la Strand, vorbiti cu cei care l-au in administrare sau concesiune si intrebatii daca, pe vremea asta rece, nu prea potrivita pentru clienti (plimbari, plaja, gratare s.a.m.d), i-ar incomoda intr-o duminica vreo 50-60 de clienti (adica noi) pe linga care mai apar si alte zeci de gura-casca. Stiu ca oamenii isi fac si gratare pe-acolo, vara. In plus, asta ar arata ca Strandul nu e un loc numai de vara, ci se pot petrece si chestii interesante, chiar daca nu spectaculoase. Pot chiar eu sa incerc sa aduc si ceva televiziune.
In functie de ce spun ei, daca sint de acord adica, o sa va zica, probabil, si daca mai este nevoie si de vreo alta aprobare.
Dati bice ca mai sint DOAR trei saptamini si de-abia asteptam!
Hai... Bafta!

corraptor_evo 26-01-07 12:11

Intre timp, m-am mai gindit.
Daca intr-o seara te duci cu doi-trei prieteni cu masinile si va intilniti in fata la H.Central si va ia frigul si spune unul dintre voi: "Hai sa bem o cafea la Tequila!" voi ce faceti? Va urcati frumusel in masini, treceti calea ferata in discutie si va opriti in parcare la Strand, va "cazati" pentru vreo 2 ore la Tequila, va beti cafelele si sucurile, cine nu conduce bea si-o tequila (fara vierme), apoi va duceti la casele voastre sau in alta parte.
In cazul intilnirii noastre... unde apare, de fapt, problema? Ca oricum vara sint acolo mai mult de 50 de masini parcate in Strand, si nici nu-i instaurata starea de asediu cind n-avem voie sa ne intilnim mai mult de trei persoane in acelasi loc (public).
Iar faptul ca pe-acolo mai trece (intimplator) o echipa de filmare si-adoua zi aparem si la gazeta... e in interesul tuturor.
Hai sa reflectam si sa actionam.

CRyS` 26-01-07 12:31

Chiar la ultimul post a lui Edy m`am binedispus...In concluzie ne vedem dieseara ca eu o tai la scarbiciu acu!

slip 26-01-07 14:46

mda..deci .. kiar ma bucur k abia asteapta lumea sa se intalneasca..
si .. totusi .. dak ma gandesc bine.. are si edy dreptate.. dar parca.. altfel stai cu o aprobare..ceva :D nu?
in fine.. cum va spuneam.. mergeti..vedeti.. ce e de facut faceti..si totul va fi bine ;)
cat despre TV.. hmm..nici nu ma gandeam..suna bine..dar na.. sper sa nu strice.. k de obicei ..ca mai vb si aiurea.. si nu e bine..
speram k nu au ce sa comenteze..si atunci o sa fie bine..
si..la faza asta.. cu intalnirea lunara... merit si eu o bere? :D :lol: ceva?

va salut..spor la treaba

CRyS` 26-01-07 18:17

Promit sa`ti dau eu unu diseara!!! :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

All times are GMT +2. The time now is 05:11.

- Copyright 2026 4Tuning