![]() |
Re: reconditionare Plafon BMW e36 coupe fara trapa
Quote:
am vazut la un baiat o lucrare imitatie piele si a renuntat la ea mai ales cand s-a incins masina si a inceput sa degaje un Miros specific chinezesc..plastic ieftin ...si s-a mai si deslipit ! |
Quote:
A fost cea mai mare prostie sa fac cu imitatie de piele Nici nu s.a asezat cum trebuie S.a dezlipit in zona und vine trapa plus ca ziua cand este soare se ace cald rau in masina ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am inceput astazi sa fac stalpii cu un fel de Catifea rosie
Iese mult mai bine ... Imitatia aia s.a incretit dp ce s.a uscat solutia de lipit Pun o poza cu stalpii fata cum au iesit si se vede si imitatia de piele albastra cum este cutata etc |
alta viata se vede !
|
l-am facut si eu pe al meu:) nu a iesit perfect dar e alta viata fata de ce era inainte...voi posta mai tarziu niste poze
|
materia cu burete,ceva in genul materialului original se gaseste pe undeva?am schimbat si eu materialul de pe plafon la fosta mea pisica dar atunci nu am gasit asa ceva,asa ca am luat material normal,un fel de carpa de culoare gri,semana cu restul interiorului,a iesit bine dar a fost mult chin,atentie mare sa nu iasa prelandezul prin material...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca e cineva interesat imi trimite banii,ii cumpar si il trimit prin curier. |
6 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
uitase...
|
o sa iti postez poze cu al meu sa vezi...nu mi se pare sa isi fi schimbat culoarea,incerc sa postez maine ca acum deja nu prea mai e lumina
|
Quote:
oricum astept maine pozele de la tine |
4 Attachment(s)
am facut si eu plafonul dupa ce prima data am incercat sa pun un material gen catifea dar care nu era elastic deloc.dupa ce am vazut ca iese cutat l-am dat jos si am cumparat alt material care este elastic si are un strat subtire de burete pe interior.am luat 2m de material si m-a costat 37 de lei.materialul l-am luat de la anatex,se ocupa numai cu asa ceva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning