![]() |
hahaha...numa ce a trecut nebunu ala cu CRX-ul prin fatza pe la mine la casa :D vroia sa se ia cu unu...nush ce era...dar nu era mashina sport :D
in fine...tekin parca zicea ca a lui are 1.5 t....iar bmw-ul am auzit ca pe la 1.3 ...sunt tare curios cine cashtiga :) joi la 12? ok eu o sa fiu acolo ! btw..nu imi zicetzi shi mie nr lu ala cu porschele cabrio ? am ceva probleme...cu distribuitorul de benzina(imi merge in 3)...shi ash vrea sa intreb daca nu are cumva unu de vanzare...sau daca a patzit asha ceva...cum l-a reparat... |
la talon scrie asa
|
ce scrie ? :) mah...deci deseara la 12 ieshim..da ?!
hai pe yahoo daca [email protected] sa vb... |
Re:
Quote:
|
:tenisclap
|
akimoto :burn: :chainsaw: :2gun: :peace: :D cum zici tu
|
mah daca vreti ne intilnim odata civic, bmw, prelude si vedem ok ????
|
sunama mainee...seara...:))
|
so, ne mutam aici de pe topicu omului...
daca treidoicinciu are chip si cutia modificata, dupa cum spunea proprietarul, atunci situatia e unpik mai cu cantec... :? om vedea |
eu vreau sa vad doar care sofer mai bun ca puterile cam acelasi
|
1 Attachment(s)
o sa vedem care masina e mai tare...
care sofer e mai bun ti-am mai aratat... :D :lol: :lol: daca nu-ti amintesti, ia vezi la petecu asta de hartie... :wink: |
ok o sa vedem. lasa pe hartie ala ca aia a fost. stii foarte bine si tu de ce am condus asa
|
eu nu am chip...vreau sami pun ....la cutie e o mica modificare ..atita..da e varza ambreiajul....:)))
|
Sper ca o comiteti la primavara mai incolo, sa ajung si eu pe-acolo...apropo, aia sunt timpi de circuit?? :shock:
|
bogdane!!! indemanare... timpul ala a fost de mult... eu zic ca o sa scot timp mult mai bun si nu o sa ma treceti va zic sigur :twisted: :evil: :twisted: :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning