![]() |
Re: IMBRAC VOLANE IN PIELE
Quote:
|
Daca are piele e 200 Ron daca nu 150,mansonul 80 d
aca e impreuna cu nuca |
multumesc de raspuns... o sa te sun...mai am si o nuca de la un bmw e46 din 2004,,,,ms mult
|
Cand va fi pe stoc si alcantara?
|
Nu stiu
|
1 Attachment(s)
Freelander
|
Salutare,
Am si eu de imbracat un volan de A4 din 2003 (cel cu 4 spite). Poti spune cat ma costa ? E nevoie sa-l demontez? cine face demontarea ? Multumesc anticipat |
buna,volanele din tara trebuie demontate si trimise prin curier,150 ron,o zi buna
|
In regula, multumesc.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Poti schimba si pielea de la schimbator ? cat costa ? La volan ai zis 150 ,,se poate cu piele perforata de culoarea volanului '' ? Am atasat poze cu volanul si schimbatorul. Multumesc |
nu am numai negru perforat
|
si in cazul acesta ce variante pot avea caci as fi vrut sa le trimit sambata catre tine...
|
laterale negru perforat si sus si jos gri-ul ala cusut cu gri
|
daca ai o poza undeva in arhiva, o poti pune, te rog.
multumesc |
SAl! Am un volan imbracat in piele, dar este prea subtire si as vrea sa il imbracam peste cu o alta piele si evidentiate acele "denivelari" ca sa spun asa in partea de sus a volanului iar in partea de jos sa fie drept si tesit in partea de sus a lateralelor (prima poza este ca si model). Iar ca si piele, as vrea perforata pe laterale, carbon sus si alcantara jos in portiunea dreapta iar cusatura sa fie galbena-orange. Care este pretul ? Merci!
http://1.bp.blogspot.com/-lS6axQkk4e...or-Picture.jpg Deasemenea mai vreau pielea de la schimbator tot cu cusatura galbena si tiv dublu si pentru frana de mana la fel. Un pret pentru toate si daca le trimit luni cand le primesc. Si cel mai repede cu ce sa le trimit? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning