Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

Magos 22-02-07 10:02

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

ha ha ... nice...
hory... anunta-ne cand ai terminat cu subiectul asta care ocupa deja 50% din sectiunea alocata femeilor! ;)

aleks 22-02-07 12:13

femeile se gandesc la sex??????????????
nu pot sa cred... si eu care ma gandeam k femeile se inmultesc prin spori... oare? chiar se gandesc la asa ceva? oare chiar e normal si natural sa se gandeasca la asa ceva? nuuuu, nu pot sa cred asa o erezie, sigur ceva e gresit aici....
cum descopera unii lumea pe forum ;););)

Trixi 22-02-07 13:05

Magos mama...baiatul te trage,k vede k "e loc" :D :D :D te asigur io,k nu e clona d mafiot....;)
aleks...deci azi e ziua aia cind te deranjeaza femeile prefacute ,sa inteleg???:D :D :D

Magos 22-02-07 20:44

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 764934)
femeile se gandesc la sex??????????????

nu stiai ca femeile sunt mai perverse decat barbatii??? :D =)) chiar 100% mai mult, chiar daca nu recunosc... ;))

Hori 23-02-07 12:45

@magos .... Hmm... nu am ce termina din moment ce nu am inceput nimic .....prin faptul ca am scris lumii parerea mea asta nu inseamna ca am inceput ceva ... suntem free nu ? :P asa ca stai in banca ta nu te alarma era doar o parere ;) buna zic eu :))
@Trixi mulciumesc ca m`ai aparat de domnisoara magos la care ii vad deja coltzii :???: :???:

dmn 23-02-07 13:26

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 765783)
nu stiai ca femeile sunt mai perverse decat barbatii??? :D =)) chiar 100% mai mult, chiar daca nu recunosc... ;))

asta crezi tu... sau ma rog... asta cred ele in naivitatea lor...
in realitate lucrurile stau cu totul si cu totul altfel!
nu se poate spune cu certitudine cine e mai pervers...
in schimb se poate spune cine e mai nesimtit si mai indiferent... adica barbatii!
si d-aici se naste concluzia cum ca femeile bla bla blaaaaa.... WROOONG!!!
rationamentul este incorect! simplul fapt ca nu imi pasa, nu inseamna neaparat ca nu sint pervers nu! poate sint dar te las sa dormi pe tine...

Magos 23-02-07 18:09

@Hori, nu musc, chill... ;)

Hori 24-02-07 09:48

Femeile sunt putin mai perverse .... pt ca le place sa sa fie curtate si sa fie cautate de baieti .. si daca se poate baieti cu masini ... ca la nevoie se poate deplasa fetita.... si ii place tot timpul sa fie bagata in seama si in centrul atentiei ... nu zic ca baietii nu`s de vina ... ca poate din cauza baietilor au devenit ele perverse ... daca o fata iubea un baiat... care la un moment dat s-a plictisit de aceea relatie... atunci o cam neglijeaza ... si fata incepe sa fiarba de ce i se intampla ei una ca asta .. ei ... o data ce fata uita cat de cat de acel baiat ... incepe sa nu mai tina la nici unu si umbla cu ei mai mult sau mai putin la vrajeala... adica fara sa mai puna suflet... si in consecinta se adevereste ce ziceam ca ele`s mai perverse ... ;)

Pastiluta 27-02-07 15:50

Bah baieti cu Trixi si Magos nu-i de gluma adik cu ele nu poti glumi rautacios despre femei :) Oricum barbatii se gandesc mai tot timpul la sex si cum sa puna mana pe alta fata sau pe o fata kare deja o place deci le dau dreptate fetelor SI DEABI LA O ANUMITA VARSTA AJUNGEM SA LE IUBIM CU ADEVARAT SI SA NE DAM SEAMA CE ROL IMPORTANT AU ELE PTR NOI

Trixi 27-02-07 16:31

opaaaaaaaaa...baiatul a invatat o kestie absolut folositoare ptr viata:daca iti vrei binele,baga-te sub pielea femeilor!!!;)
bravo pastiluta,ai un punct ditamai rosu d la mine!!!!:D :D :D

aleks 01-03-07 15:23

@ magos: evident, c spui tu e kestie clasica deja pt mine, macar atat am invatzat si eu... :)
@trixi: doamna educatoareee, dak i-ati dat lui mr pill o bulina rosie, vreti sa-mi fiti si mie educaaaatoareeeee? ( yeah, teach me master :D:D:D )

Trixi 01-03-07 15:58

cata puritanie p tine!!!:D :D :D vrei sa zici k mai pot sa iti zic io noutate???
aaaaaa...io cred k numai bulina aia rosie te tenteaza p tine!!!:D chill...mr pill a luat una...dar ce e al tau,e pus deoparte...asa k treci la treaba s-o meriti! :D :D :D

Gabi 01-03-07 18:36

Iubim femeile pentru ca... azi e ziua lor ! :)

ionut17 01-03-07 18:51

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 776903)
Iubim femeile pentru ca... azi e ziua lor ! :)

nu nu,pe 8 Martie e ziua lor

Gabi 01-03-07 18:52

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 776913)
nu nu,pe 8 Martie e ziua lor

Hai ma nene, chiar la modu' asta ? Si ziua mamei cand mai e ? Pe 1 mai ? :roll:

Sick & tired !

All times are GMT +2. The time now is 14:56.

- Copyright 2026 4Tuning