![]() |
Re: Machete in lucru - timitza09
6 Attachment(s)
Sal'tare ,
Am inceput lucrul la o macheta foarte draga mine, Trabant 601 Universal ! Am decapat toata caroseria apoi am aplicat primer-ul pe plafon . Am vopsit interiorul rosu mat 130 . Am aplicat primer-ul pe toata caroseria . Am vopsit caroseria . Multumesc Aditza de macheta ! Numai bine , Timitza ! |
Nu e rau, dar vad mari diferente la mana de lucru, facand comparatie cu Dacia...
|
Din DeA nu ai cum sa scoti mai mult , Costi !
La 1/18 ai loc sa te intinzi si sa analizezi bine situatia, aici pe 10 cm nu prea ai ce face ! :???: Oricum, acum chiar ca e ultimul 1/43 pe care l'am mai facut ! |
Nu stiam ca e 1/43...
|
10 Attachment(s)
Portia pentru acest weekend :lol: :
BMW M3 E30 - WELLY 1/38 O macheta foarte veche la o scara interesanta din punctul meu de vedere . Macheta era ''reconditionata'' de cineva , dar din pacate vopseaua era aplicata foarte ''texturat'' , cu multe imperfectiuni si foarte putin luciu ! Am decis sa ma apuc de ea . |
Imi place cum a iesit vopseaua!
|
9 Attachment(s)
Trabant 601 S - Welly 1/32
Sal'tare prieteni, In urma cu ceva timp am cumparat aceasta macheta . O macheta prost realizata la o scara interesanta. Imediat dupa ce am cumparat macheta a urmat procesul de reconditionare . - Macheta a fost decapata in totalitate -Din pacate vechiul interior era o porcarie totala. Nu doar ca nu avea treaba cu realitatea , dar era distrus complet .Dupa multe piese masurate , sabloane taiate foarte greu , ore pierdute , am reusit sa refac complet interiorul de la 0 . Nu spun ca a fost usor dar acum e mai aproape de realitate . La sfarsit a fost aplicat un strat de primer ! -A fost aplicat stratul de primer si peste un ''gazat'' de alb mat foarte fin . - Dupa zile de munca am reusit sa termin interiorul si sa vopsesc complet caroseria. Bordul a fost vopsit in culoarea caroseriei ! - Dupa multa munca macheta este terminata. Mai trebuie sa gasesc masca fata . |
Mana buna...a iesit ceva frumos!
|
interesantul ursul, unde ai gasit asa ceva si eu caut. Frumos lucrate ultimele doua!
|
1 Attachment(s)
Muncim , muncim , muncim ! :lol:
Meredes-Benz 500SL 1989 AMG - Ivory white interior + black carpet :-) VA URMA ! |
Frumos dar cam zgarcit la poze...:sad:
|
Surprize , surprize :lol:
|
Daca vine si Marin la sedinta foto astept...:lol:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Lucram , muncim vara nu dormim :lol::lol:8) - Roti noi pe 500SL vopsite cu Tamiya MINI X silver chrome X-11 - Fresh metal - Am aplicat primer-ul Zilele astea ajunge la cabina ! :twisted: |
Chiar sunt curios cum o sa vina cu rotile astea..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning