![]() |
Re: Masina mea Old School- VW Käfer 1969
16 Attachment(s)
de pe ziduri adunate...
|
Foarte draguta testoasa:D
|
E exact ce trebuie! Foarte bine arata, asa rat de la natura. Cand incepi sa fortezi rugina, cu acizi si chestii e deja prea mult. Acolo in fata sub capota, unde ai chestia aia de paie , ai putea sa iti faci o mini canapea :)). ridici capota, intinzi picioarele peste roata de rezerva si poti sa tragi si un pui de somn. logo-ul de pe portiera este foarte fain! Keep it up, si poate gasesti si niste bare :D
|
E ce trebuie ! Bravooo ! Imi pare rau ca nu am ajuns la Alba la show sa o vad...
|
imi place cum ai facut masina.e smechera rau ;)
|
2 Attachment(s)
aici am "omis" evenimentul...
|
Cum adica omis?
|
adica pe 4tuning nu am mai apucat sa scriu nimic de incident:)
|
Pai ce mai astepti? :)
|
Cum s-a intamplat?:cry:
|
Arata foarte bine broscuta!!
pacat de incident sper sa rezolvi cat mai repede si sa fie totu bine!! |
Una bucata Passat gri din 2000 cu numere de covasna nu a observat broasca, de la inaltimea aerelor lui, in timpul deplasarii in coloana cu aprox viteza de 15km/h. Cred ca a tras tare sa prinda verde la semafor si dupa intersectie nu s'a mai oprit.
Am oarecum rezolvat cu asigurarile...astept sa primesc banii:) |
Si asa ajuns Dodo vedeta pe net :)))
|
poi da!
longest dog and lowest car in brasov :lol: |
1 Attachment(s)
Ca fost posesor de Kafer si actualmente in cautare de unul cabrio, pot spune ca imi pare bine ca cineva de varsta apropriata mie, adora sa aiba o masina de genul.
Ce pot spune ca am vazut ca ai reconditionat ceva pe la motor si ai facut chiulasele , mare greseala cu ele modelul ala cu simpla admisie si gaozul de admisie vertical si nu inclinat sunt foarte problematice de fel , era bine sa treci la dubla admisie inclinata de model mai nou 1.3-1.6 cu marginea camerei de ardere patrata sunt mult mai bune. Modelul asta de il ai nu suporta forja, si drumuri lungi fara opriri. Uite aicea un document dat de VW cum ar trebui modificate aceaste chiulase sa fie un pic mai fiabile. Documenteazate mai mult cand faci ceva pe la motor mai ales, documentatie e cat vezi cu ochii si totul va fi ok si nu vei mai avea probleme xxk km. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning