![]() |
Re: Radare in Brasov
facem facem...maine fac eu la uranus..:D
|
pai sa faci, ca m-am uitat ieri de 2 ori si nu am vazut, stiu ca e da nu o vad :)))
|
5 Attachment(s)
Am reveit cu pozele....primele 4 poze sunt cu cele 2 camere de la intersectia calea bucuresti cu uranus...iar ultima este poza cu presupusul radar de la orizont(din ce am vazut eu este doar un amplificator pentru semnal de net wireless) sper sa nu gresesc
|
1 Attachment(s)
Alea par mai mult camere de supraveghere trafic decat radar. Sunt mult prea mici...
|
Venind spre acasa, acum 20 de minute, pe calea bucuresti la macromall am poc !!! un blitz mare.. Ma uitam de unde vine, am crezut k de la "cinema-ul" de pe macromall(caci parca de pe partea aceea am vazut), dar nu ca era mai spre pod, era ceata mare !!! si nam vazut nicio masina nicio nimic, treceam langa o dubita... aveam 60-65 la ora.. merg mai departe si unu din fata imi face flash-uri , probabil sa incetinesc.. :?: Eram sigur ca la darste apare politaiul in vesta lui fosforescenta si ma trage pe dreapta, insa nu a aparut nimeni, si nimic, nicio masina de politie, nici nimic.... Acum am halucinatii sau ce :lol: .. Blitz, flashuri,dar niciun politai :?: .. Oare era doar radar si imi vine amenda acasa? Dar atunci ala de ce-mi facea din faruri? .. Deci nu mai inteleg nimic.. sper ca doar am halucinatii ca pe criza asta doar de amenda nu am nevoie:lol:
Sper ca n-am fost off-topic |
Erau paparazzi :lol:
Esti urmarit , ai grija :lol::lol::lol: |
ozn-uri
|
Radar in Logan albastru inchis, geamuri fumurii. E prima oara cand vad masina..o fi nou. Stateau la sensul giratoriu de la Stadionul Municipal. Nu prea stiu ce urmareau chiar in giratoriu da ma rog.:shock:
|
stai linistit ca te ia de departe nu din sensu giratoriu.am mai vazut si eu loganu ala albastru la biserica din triaj , de mai multe ori , orientat in ambele sensuri.jegosii.si mai sta loganu ala galben in darste spre sacele.ca acolo am furat-o eu.ordinarii..huuoo
|
cel albastru l-am vazut anul trecut prin luna octombrie in afara orasului in Feldioara , parcat cu botul intr-o poarta cu aparatul intors...
|
...sta o masina de politie la fabrica de bere pe trotuar, nu am apucat sa vad daca are radar, plus ca e plin orasul de "MAI"...
|
mai nou radarele au numar de brasov...;)
|
Aveti grija in BODsat chiar inainte de podul peste Ghimbasel loganul albastru parcat cu fata intr-o poarta,iar agentul sta dupa pod.Mereu sunt cate 4-5 masini pentru dat autografe.
In Gemenii langa profi pe trotuar - loganul galben....pe aceeasi partemai sus de hard discount( langa trecerea de pietoni).Astea sunt cele mobile... |
Am uitat de radarul alb/albastru/galben din feldioara pozitionat pe panta sau dupa intersectia cu drumul ce duce la fabrica de uraniu(crizbav).Oricum acolo sta tot timpul un echipaj de politie pt linia continua.Tot la linie continua sta un alt echipaj la intrare in maierul parcat in curtea unui depozit de materiale de constructii.E putina panta acolo si nu se vede mai ales cand vii spre BV.
|
Am facut rost de lista celor 8 radare fixe din Brasov:
1.Centrul comercial Schneid stalpul nr 13 Electrica- chiar la intrarea in curte 2.Str Harmanului intre podul triaj si pasaj fundatura harmanului - pe partea dreapta spre SF. Ghe in dreptul CD CFR,la 100m inaintea SC Sere pepiniere CFR - pe partea stanga dupa intrarea in SC Sere pepiniere CFR 3.Saturn directia Complexul mare-Gemenii partea dreapta la imobilul nr 11 4. Saturn in dreptul scolii 10 ( Orizont 3000 ) 5.Darste fabrica de bere: - pe partea dreapta in dreptul SC IATSA - pe partea stanga la 30 m de intersectia cu acces industrial...(inca nu l-am vazut dar ...) Sursa nu e verificata deoarece saptamana asta sunt in Buc - dar cel de pe saturn stiu sigur ...ca acolo stau. Multa bafta-n trafic...ca eu nu prea am avut( 3 radare pe sectorul turda cluj la diferenta de 5 min in septembrie si abia acum au venit). |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning