![]() |
Eu nu mai vand nimic, de fapt am mai ramas eu de vanzare, ma cumpara cineva? Detalii: 1.84, 75 kg, brunet (la par), ochii caprui, detin umor si impart sentimente. Pt. doritoare (exclus bisexualii si gay) va rog conectati-ma.Rog seriozitate.
PEACE :peace: |
just me
inchiriez mama pentru shedintza cu parintzii (dupa primele 2 shedintze a 4 e gratis)
vand flashneta cu maneru rupt + maimutza dresata sa adune banii de pe jos schimb geaca de piele pe porc sau trabant + mobil |
anunt realdintr-un ziar \" vind 30 m de cablu tv \"
|
vand unde radio la kg.
Astept oferte |
Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.
|
Tanar, frumos, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un B.M.W si o casa cu 11 camere, imi plac brunetele, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!
|
Vand artificii trase de la revelion!!!!
PEACE :peace: |
Vad ca topicul a avut succes de la inceput asa ca ..... o sa continuam :D :D :D
Schimb URGENT hartie de 100.000 cu doua de 50.000 plus diferenta!baiiiii rog seriozitate ! |
SC. Atzone SRL Angajeaza persoane capabile pentru urmatoarele servicii:
1 Huiduit maimutze in Africa 2 Hingherit caini Dingo in Australia |
Va vand pe toti :lol:
Scapa numai ala care imi da 9999999999999999999999.99Euro +TVA pt. restul. Nu ratati aceasta perioada de reduceri (0.0000000000000000001 %) Reconditionez minute vorbite la mobil Vand biti Cer si ofer maxima neseriozitate vand fane in delir Inchiriez radiatii de la monitor Vand praful de pe masina (iar masina bonus moka*!!!!!) *praful si masina se vand numai impreuna pretul prafului:7382735362537326321Euro |
Vand rds cablelink la pahar!
|
Re:
Quote:
Pentru inceput cumpar 10.000 de pahare ! Ofer posibilitati de plata prin cec fara acoperire ... |
vand experienta in domeniul tatzelor....13/20 stele verzi la testele iN CAP
|
Vand telefoane mobile la kg
1lil/kg P.S. tote stricate shi in garantie P.S2 unele au peste 2 kg |
vand opel astra din 95,motor 1.7td isuzu,inchidere centralizata,casetofon,tapiterie plus neagra,computer de bord,gresie,faianta,termopan + tamplarie aluminiu,incalzire centrala...nu accept intermediari si nici combinatii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning