![]() |
re: E30 - BMW 316i SSF
Frumos, spor la treaba cu masina!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am pus niste leduri in spatele lupei, cand aprind faza scurta nu se mai vede rosu. Se vede normal
|
Azi mi s-a spart radiatorul de caldura , asa ca am dat bordul jos de pe break , dar nu reusesc sa dau radiatorul jos, ceva idei sfaturi? Am desfacut cele 4 piulite de sus de la compartimetul motor , dar dinauntru nu reusesc sa desfac cele 4 suruburi pe care erau piulitele.Mai tre sa desfac ceva?
|
Quote:
Spor la treaba:-) |
Quote:
|
Quote:
Am preferat sa dau bordul jos deoarece vreau sa pun bordul de pe break pe sedan , arata mai bine si am avut eu grija de el.Mai vreau sa iau si instalatia de proiectoare si de obc. Si asa dezmembrez break-ul. |
pretenas, scoatem si noi ursu la plimbare cand vine caldura....?
|
Scoatem ursul la plimbare , daca nu il bag la hibernat in garaj pana ii fac interiorul cum vreau eu .
Am reusit sa montez aeroterma , dar bordul nu . E doar de forma pus pe masina, cu ocazia asta descoperit foarte multe fire pe sub bord o sa verific sa vad ce e cu ele , de aceea ma grabesc sa termin de demontat break-ul ca sa duc caroseria la fier sa am garajul liber. |
2 Attachment(s)
Daca tot nu lucrez inca la urs, macar imi iau piese pt el. Cruci pt replica hella smoke si bucsi punte si brate spate.
|
15 Attachment(s)
Inca se lucreaza, dar mai greu .
P.S. Rog schimbarea titlului in BMW 316i SSF |
Re: E30 - BMW 316i SSF
5 Attachment(s)
Azi au ajuns discurile , urmeaza ca luni , marti sa imi vina placutele.
|
se lucreaza biniiii!!:D
spor sa ai!! |
Quote:
|
12 Attachment(s)
Pregatiri de primavara . Cate 2 maini de grund + antifon cauciucat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning