![]() |
Re: TNT Tuning Bucuresti
Quote:
Salut ai pm cu adresa |
3 Attachment(s)
salut cat ma costa sa imi integrezi si mie suporti in consola!
|
Salut
Te costa in jur de 100 lei ,iar daca te hotarasti putem incepe lucrarea dupa 10 ianuarie pana atunci sunt masini programate . O zi buna Echipa TNT Tuning |
Sal ai ceva prelungiri fata pt astra g de la mogly? si la ce pret ?ma intereseaza plastic
|
Quote:
O zi buna Echipa TNT Tuning. |
7 Attachment(s)
TNT TUNING Va Ureaza Sarbatori Fericite !!!
Si cu ocazia asta am postat si lucrarile pe luna Decembrie Spoiler spate Pejo 307 care a luat drumul Angliei Bmw seria 7 -spoiler fata -spoiler spate -set praguri Bmw e46 bara fata refacuta In lucru pentru luna Ianuarie Bmw e60 spoiler fata,spoiler spate si set praguri Opel astra f spoiler fata spoiler spate set praguri Bmw e 46 spoiler fata Bmw e46 transformafe in M3 Revenim cu poze cand sunt gata. |
TNT TUNING Va Ureaza Sarbatori Fericite !!!
LA MULTI ANI !!! |
Sal cat ma costa stalpul pentru 3 ceasuri suplimenatare pt o skoda octavia 1?
|
Quote:
O seara buna Echipa TNT Tuning |
8 Attachment(s)
Salut
Gata si E 60 ,ramane sa postam kit ul de Astra f ,bara fata Bmw E 46 si Transformarea unui E 46 in M3 dar la acesta mai duraza putin ca urmeaza sa fie facute din fibra cam trei sferturi din masina ,capota ,spoiler fata ,aripi fata ,usi ,aripi spate ,bara spate si portbagaj csl O zi buna Echipa TNT Tuning |
5 Attachment(s)
Aripi fata si spate pregatite spritkituite gata de montat pe Bmw e46 revin cu poze la montaj si bara fata Bmw e46 care ia drumul Angliei .In lucru Seat leon ( body kit) si Bmw e 46 (bra fata m3,ochelari Hamman ,lip Vorstainer,lama dtm)
Salutare Echipa TNT Tuning |
3 Attachment(s)
Gata si Bmw-ul E 46
Bara fata M3 cu ochelari Hamann, lip vorseiner + Llip Urmeaza poze cu seat Leon '07, inca se lucreaza la el . |
3 Attachment(s)
Printre picaturi si un eleron csl pe e 36
|
5 Attachment(s)
S-a terminat si lucrarea la Seat Leon
Spoiler fata Spoiler spate Set praguri |
Am uitat sa trec ca am montat plasa fata spate si proiectoare in acelasi pret ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning