![]() |
Re:
Quote:
eu unu asa am facut.. si pm.. a mers... cat am cautat am gasit numai ..... stand .... a dat norocul pestte mine.. |
Re:
Quote:
|
bravo tie sper sa reusesc si eu intre o zi in mileniumu asta
de fapt pe mine nu ma deranjeaza ca ma face fata sa cheltui multi bani ca dupa un punc asa este si normal dar pe mine ma derenjeaza cel mai mult sa stiu ca o fata sta cu mine doar pentru asta :?: sau sa incep si eu sa caut una cu multi bani :?: :lol: :lol: |
Ai gresit la calcule... Din moment ce erau materialiste, ele te-au gasit pe tine si doar ti-au dat impresia ca a fost invers... Iar daca vrei sa gasesti una incadrata in 1%, caut-o bine, sigur n-o s-o agati in discoteca sau pe strada. Asta e problema voastra, mereu vreti sa agatati usor si dup-aia va mirati de ce gasiti numai materialiste si va place sa credeti ca 99% din fete sunt asa. Cand de fapt e vina voastra ca va place prada usoara... Si poate sunt fete k lumea in jurul vostru, dar nu sunt dispuse sa se implice cand vad ca sunteti genul care sare din floare in floare. Iar o fata k lumea nu va zice niciodata ca un baiat isi bate joc de o materialista si o usuratica pt ca e asa cum e, ci va considera ca e in firea lui sa se comporte asa si se va feri.
_________________ da ai dreptate sa arputea sa fie si asta un motiv cum vor fetele ban gata vrem si noi baieti fete gata agatsat |
am intalnit cupluri care sa conbinat asa cu agatsatu pe strada femeia afost dupa ban sau nu asta nu stiu dar dupa cateva luni sa indragostesc si nu mai este bani vorba dar totusi remane gandu ala ca ea sa conbinat cu mine ca aveam bani oricat ar iubi totusi remane cu gandul ala
|
oare de ce barbatii cand vad o fata la volan incerca sa o agate??? :roll:
si mai ales la volanul unei masini, sa zicem... mai .. speciale :lol: :lol: 8) :peace: |
ptr ca e blonda :P
hai .. lasa-te :) stii bine raspunsul :P |
Re:
Quote:
PS. Soferul e acelasi... :D Tough question :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sant0s |
Re:
Quote:
pe mine unu ma atrag pisdele la volan :) .. si vb p bune da nush de ce .. si alea cu fuste scurte :)) |
alea in fuste scurte .. e interesant sa le vezi cand coboara din masina =))
sau .. cele cu .. big boobs .. in bluze decoltate.. la gropi =)) parfum nu alta=)) |
ba da' mare expert in femei ai devenit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aruncati cuvintele pline de intelepciune in materie de femei asupra acestui forum plin de barbati neinitiati in tainele tale, mare buddha al sexului slab.... teach us :yes: |
hehehehe ce ma mai tavalesc de ras:))
nu-ti plac psicho dar cand o sa se dea jos din masina in fusta aia scurta dupa ce te-a facut la liniuta .....si o sa-ti zica .. \"dare 4 more?\" :lol: :lol: |
Re:
Quote:
He He He ... Eu au un Astra , si mi-au spus ca are gust bun ... :twisted: Ce nesimtzit sunt ! Nu ? Fetele de pe aici inchidetzi ochii la aces mesaj pls ! :) |
dar fetele care sunt la voln atrac mai mult atentie dela baieti mai ales daca este inro o masina mai tare atrace mai multa attentie chiar baieti incepe pe fata ca emai furmoasa de cat este din prima vedere ca are o masina tare...........................
dar asta nu este valabil si pentru fete??????????????? dece baieti care au masini mai slab agatsa mai putin decat alea care au masini tari?????????????????? cand un baiat sa plimba cu masina tare nici nu trebuie sa se chunie sa fie atent sa agtsa ca oricum vine fetele dupa el sa agatsa!!!!!!!!!!!!!:):):):):) dece o fi????????????????????? |
X-Ray.. tu ai acel Astra :lol: :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning