| iulian.harabagiu |
07-11-12 17:40 |
Re: Volkswagen Polo 6N (MOVu`)
Quote:
Originally Posted by marius3030
(Post 5238438)
ce s-a intamplat?:???::sad:
|
eu veneam dinspre Brasov, la intrarea in Sibiu langa peco Aral,o intersectie cu semafor suspendat. La semafor 3 benzi, banda 1 pentru directia inainte respectiv dreapta, banda 2 pentru directia inainte, banda 3 pentru cei ce urmeaza sa vireze stanga. Venind pe banda 2, culoarea semaforului era rosu (2 secunde ramase, in fata 6 masini ce se deplasau in directia inainte. Intru pe banda 1, aceasta fiind libera, intre timp se facuse verde iar de pe Strada Semaforului, strada din dreapta un mopedist intra pe culoarea rosie (29 de secunde de rosu ramase) direct in fata masinii mele. Mentionez: FARA LUMINI/SEMNALIZARE/FRANARE. Il vad, franez, dar degeaba, si sa fiu oprit intra in mine. Am mers pe frana 9,20m, iar accidentul era inevitabil, spun eu, in conditiile in care el venea fara sa incetineasca spre masina mea si fara absolut nicio sursa de iluminare. Infine, omul intra in mine cade pe parbriz de mi-l face plapuma si cade jos, la prima vedere cap spart si picior rupt. Ulterior dupa toate verificarile de la spital: excoliere la nivelul scalpului si genunchiul stang luxat. Vine politia desfasoara masuratorile, mopedistul a fost dus la urgente. Ajung si eu la urgente dupa ce am tras masina unde se vede in poza si ne pune scumpa fiola. REZULTAT:
Eu: 0,00mg/l
El: 0,89mg/l
Ni s-au recoltat probe de sange si s-a stabilit momentan ca vina nu este a mea ci a mopedistului.
Am asigurarea lui, defapt a adevaratului posesor de moped pentru ca nu era proprietate personala a vinovatului de accident. Initial mi s-a intocmit dosar penal dar acesta din cate am constatat urmeaza sa fie trecut pe numele lui.
http://www.tribuna.ro/stiri/actualit...lui-82092.html
|