![]() |
Re: Folie omologata vs. ionizare ???
asta cu furatu ... plusurile foliei sunt : garantie , filtre UV , siguranta in caz d accident .. iti tine cioburile .. hotu oricum dak vede folie baga cutitu si o termina .. e o folie d plastic la urma urmei .. si scuzama da dak pui folie, detector => tzii la mashina ta si la banii tai deci faci casco unde pui si kitantzele de la audio si whatever mai ai p mashina p caz d furt ;)
|
Quote:
|
daca stie careva unde se pune in bistrita sa imi trimita un mesaj pe [email protected]
|
yo unul am folie pusa la coltul blocului, jaluzela neagra din aia de pus pe luneta, ce sa mai zic ca si semnalizarile + triplele negre :D , inca nu am avut "norocul" sa ma opreasca politia, desi am trecut de foarte multe ori pe langa ei.
asa ca o idee va zic sa va faceti o copie calumea fata verso color la certificatu de inmatriculare, in caz ca vi`l ia, ii dati copia :lol: . eu umblu numai cu copia dupa mine, o intrat odata unul in mine si la politie knd sa i`l arat nici nu stia ca e copie, la service`ul unde am bagat masina l`am lasat pe toata durata reparatiei si tot nu s`a prins. knd am scos masina am uitat de certificat si m`am intors sa il iau, l`o cautat printre zecile care mai erau, s`o uitat bine la el sa vada k`i al meu... mi l`a dat si drum bun :D |
Quote:
|
am folie Llumar 5% pe toate geamurile,pusa de 4 zile! si m-a oprit azi un gabor,mi-a luat talonul si mai tre sa platesc si 225 de RON in 48 de ore! al dreq ghinion,ca nici macar nu a fost soare zilele astea k sa ma pot bucura si eu de geamuri fumurii! :D unde trebuie sa ma duc acum pentru a imi recupera talonul? pentru ca am mi l-a retinut in bucuresti dar masina e inmatriculata in Vaslui. :-?
|
e km belea,pt geamurile din fata ti l-a luat,io am exact cum scrie la dictionar,si nu am treaba cu ei,deji mi-ar place mai inchisa si pe fata dar na asta e.nustu cu talonu ce sa zci,nu m-am lovit d asa ceva.bafta multa
|
Quote:
|
am si eu dacia break si as vrea sa ionizez toate gemurile sti cineva cat mar costa si unde pot face plssssss
|
la pitesti send 92
eu am le am ionizate ... dar am si folie peste .. bine acum am dat-o jos urmeaza sa o pun iar :D .. pe spate se fac geamurile opace .. iar pe fata doar o tenta .. ;) |
in timisoara poate da cineva un nr de tel sau o adresa unde se pun folii omologate ?! sunt intereset pt doua masini k mam saturat sa ma vada gaborii k nam centura pusa prin orash :)
|
LOGtuning pe lugojului la iesirea din oras pe stanga...
|
Quote:
|
Quote:
e mult my bn ji my ieftin foliile se my dezlipesk dk tot lasi geamurile e my trandy ionizate numa"bine sal ....ramon ehm |
am si eu o intrebare ionitatele sunt cele de ti le baga in cuptor sau cele tip oglinda???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning