![]() |
Re: Sticker nou!
Indata o sa avem probleme la ales si nu sa gasim un model. Credeti ca este necesar sa facem un poll ca sa decidem care va ramane.
Apropo de verde, modelul de care vb eu este mai bun pe galben. Daca va place ala ar fi o idee buna. Singura problema este ca pe folie neagra cu negru nu se vede mai nimic. |
1 Attachment(s)
am mai facut ceva azi dimineata... nu aveam somn ;) :D
|
Deci ,.....Aditza ....cu asta teai intrecut ....e mijto tare d tot ....poate cu oleak d modificari mici ...retususri ....nimic mare....asta mi se pare cel mai reusit dintre toate :d ...da stefane ....facem un Poll...si punem cateva modele acolo si supunem la vot ...
|
3 Attachment(s)
cele 3 modele ....
|
bravo Low ;) :shock: :dance: asteptam pareri :dance:
|
Ce bravo Low...:oops: ...e modelul tau ...creatzi ta ...eu nuam nici un merit ....Bv Aditza.... Meriti felicitari ;) ...acum tot ce trebuie facut ...e sa vina parerile ...Poate face Stefan un Poll ...dak ii place si lui ....sa voteze lumea ..
|
arata ca o gogoasa :)
|
Pai dak arata ca o gogoasa atrage politia mai repede :lol:
|
E un cauciuc oameni buni :evil: :boxing: ...pana acum cel putin mie ...mi se pare cel mai potrivit .... semnifica destul d mult un club auto ....nah ...nush ..eu am zis ..asteptam propuneri si comentarii....
|
1 Attachment(s)
cel mai bun pana acuma mi se pare primul:
|
oky ...
deci ....pana la urma ...ce ziceti ...facem Poll ?????? sau nu ...sa voteze lumea ..??!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
inca 3 modele realizate cu ajutorul lui Low Ridah. Asteptam propuneri nu doar critici ;)
|
Deci ...toate k toate ...a fost destula munca la modele ...si va rugam sa luati in serios topicul ...vrem sa stabilim odata pt totdeauna ceva ....sa fim siguri de asta ....va rugam pareri sau voturi ...
|
1 Attachment(s)
eu zic de asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning