![]() |
Re: IBIZA Diesel vs cine vrea!!!!!!
Quote:
|
Perfect post !!!!
|
Quote:
M3 2007 generatie si fabricatie, modificarile erau minore, soft si esapament dar suficinet sa poata urca la 330km/h. In ce priveste un Seat cu un timp egal... nu ne-am vazut in paralele, dar sa stiti ca o Dacia facuta pentru drag poate invinge un GTR depinde de cativa factori, unii decisivi dar se poate. In anii '90 am vazut pe circuit Dacia SUPERNOVA (modelul de competitie de uzina) care pe linii drepte lasa in urma Ford Cosworth si Porsche, de restul nu mai vorbesc. Este foarte frumos cand cineva alege o masina aparent cu sanse mici dar o dezvolta si obtine performante laudabile. In cazul meu cu M3 eu am vrut o masina de familie dar daca tot veneam la curse sa ma uit mai bine spectator din interior decat din exterior. Oricum timpul obtinut este in top trei mondial la acest nivel de modificari. 12.4 este deja timp de M3 cu compresor. Sigur aderenta juca un rol primordial si sufeream din cauza ei. Ibiza mi se pare o platforma destul de buna pentru un motor 1.9tdi, mai ales pe 402m. |
Am 3 obtiuni: pe cutia mea de 5 trepte blocant,schimb cutia cu una de 6 trepte,iar ultima varianta sincro dupa un golf3.... Pana acuma ce mai rezistenta ar fi varianta 2....
|
Asa cred si eu, cea de a doua este clar rezistenta si permite si ambreiaje sanatoase.
|
Quote:
|
Corect si reusesi o apasare pe puntea motrica mult mai buna are sa se descarce mai greu. Felicitari!
|
Azi mergem pe A2 sa mai masuram timpi pe 400m cu Getch(beltronics) Vedem daca mai stie ceva!!!
|
Succes!
Foarte interesant si frumos. Nu uita de taxa de drum. |
ce teste sa faci haplea ???? masori urmele lasate de gumeee??? pe frigu asta o sa fi campion la desen pe asfalt:))) app daca tot te dai cu cosmin de fun , merg si eu la filmu asta ,ne dam toti asa ca intr-e colegii:)))) ( din mers v-a sparg) =))))) si de pe loc pana la 150 nu am ce face dar dupa iar va sparg =)))))))
"succesuri" baiete si sa de-a domnu sa ne batem in sutimi noi trei (cosmin tu si eu) evident mult sub 11 =))))) |
Quote:
|
Deci pana la urma a iesit ceva ok?:)Ceva remarcabil inafara de u?:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta bogdane am vazut PM . trebuia sa ma suni ca sa nu mai sufere lumea ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning