![]() |
Re: Manual utilizare Golf IV
Ar trebui sters thread-ul asta si pus unul cu manualele ca sa nu mai cerseasca ficere utilizator care nu are chef sa citeasca ....
lene mare in tara asta |
daca stiam nemteste nu mai ceream nimanui, nu e obligatoriu sa imi dai numai daca ai buna placere ...:x
|
a fost doar o intrebare cu ce te-a deranjat????????
|
cine imi zice si mie repede unde gasesc calculatorul de Airbag la un golf 4, 1.9 Tdi..va rog repede
|
|
Puteti arunca o privire AICI
Poate va e de folos . |
Salut vreau si eu un manual mai complex legat de VW Bora id meu este [email protected]
|
poti sa mi le trimiti si mie cele 3 manuale la [email protected]? raman dator
|
Quote:
|
Quote:
|
A inceput sa vorbeasca lenea.
ia arunca un ochi aici https://forum.4tuning.ro/322-zona-teh...ml#post1454217 postul 62 . Sau chiar si aici http://www.autogorj.com/manuale-auto.html se gasesc destule. Mai vrei? o sa mai caut eu zilele astea cand imi fac un pic de timp . |
Singura solutie productiva este se se uneasca threadul cu "Manuale Volkswagen" cu "Manuale Golf IV", si sa se pastreze doar topicurile cu attachment. Restul sa se stearga, ca nu se ajunge nicaieri asa.
Daca citesti topicul acesta ajungi la concluzia ca este unul de oameni nebuni, din moment ce pentru 3 manuale pdf s-a putut posta in nestire atatea replay-uri. Asa cum s-a tot postat aici fara rost va continua si in viitor. Daca as avea posibilitatea asta as face eu curatenie in threadurile astea doua desi e mult de munca, dar nu am cum. |
|
|
Quote:
Daca citeai cu doua posturi mai sus asungeai la concluzia ca la postul "62"gasesti ceea ce doresti, nu astepta mura in gura. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning