![]() |
Re: Mk3 1.8 GtI :X:X:X Marius
Quote:
Ce suspensie are si cat coboara? |
Masina cu siguranta va fi toata albastra si doar plafonul asa dar asta la primavara cand se va incalzi vremea cand o voi vopsi pana atunci stiu e ptin ciudata multe culori dar decat cu capota cre era jalnica si haionul cre a fost schimbat si era alb....zic ca este bine si asa oricum multumesc pt sfaturile voastre pt ca nu eram sigur ca e cv ok ce a iesit dar...merge pana va fi vopsita toata:D
|
Quote:
|
Quote:
suspensie stok doar arcuri rosii cat a coborat nsuht sati zic sigur dar este destul de joasa cum se si vede;) |
4 Attachment(s)
mai pun cteva poze cu masina mai noi si mai clare:D
|
Stiu ca toti cunoscatori o sa sara ei in sus dar masina asta e direct ``sorcova`` mai de graba o confunzi cu editia arlechino.
Bafta cu ea poate iti vine mintea la cap |
Quote:
si pana la urma e masina mea pot sa fac si 1000 de culori pe ea eu am cerut un sfat o parere sigur si critici dar tu ai cam exagerat....;)Bafta! |
Quote:
Parerea mea e ca masina arata foarte bine si acum..dupa ce o vopsesti..plafonul ramane asa?...Eu l-as lasa asa..serios..ii sta super..multa bafta incontinuare...rabdare...si bani! |
Quote:
Si bine ai spus cu rabdare si bani se fac toate :lol: bafta si tie ;) |
frumos golful marius! jantele alea albe sunt ceva de vis. Cat despre culori, daca ai in plan sa o vopsesti cat mai curand, nu e nicio problema!
Multa bafta!! |
Quote:
|
Joasa si galagioasa asta mica :lol:
|
Quote:
app pune si tu o poza cu aia rosie ca miai promis:D |
Quote:
Daca te referi la Honda rosie ( numai stiu despre ce vorbeam ), asta e https://forum.4tuning.ro/127-masina-m...ml#post4695657 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning