![]() |
Re: bmw il 14 sik
a iesit bine rau masina ....dak avea si un monstrulet sub capota .era ..grav ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Unde gasesc si eu o prelungire daia de la bara de pe fata...sau care face din fibra asa ceva....ca me`a zis cineva ca face dar vad ca nu sa tinut de cuvant.
|
poze........
|
5 Attachment(s)
........................
|
:D :D nu teai gandit la un alt motor?parca nu e urs destul mai ales acum ca e implinit pana nu are macar si un 2.5 12v:D pls pune unulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllll
|
frate...nu te supara dar schimbai bordu....se vede urat..cu ditamai ceasu pe bord in rest masina e super:D:D::D:D:cand ma gandesc ca mai am 9luni
|
nu inteleg ce treaba ai u cu bordu?
|
baiatu cu bordu e un simplu dobitoc
|
:-P :-P nu vezi ca mai are 9 luni si naste?pt ca de fapt e maria nebuna nu marian
|
ete al dreaq`veziti ma de treaba ta si mai viseaza un pic pana la alea 9 luni...si abtinete.
|
masina este super;)....si imi place mult...dar ....ceasu d turatie unde e ????...ala face tot farmecul....;)....si apropo...mai am 7 luni....am un urs....aproape.cumparat...mai am nevoie d 1500...e......deja am 1000...in 2 luni...asa ca scuza-ma....si ghertoiul ala care ma facut "dobitoc"...sa-si vada de treaba lui..:)))
|
2 Attachment(s)
au fost schimbate ceasurile la urs(cel de 1.8 )..si intre timp(acu cateva luni bune) ursul a fost vandut :D
|
maria nebuna iti zic sincer daca te prind sau daca esti asa de periculos zi u unde saa te prind sa te ghiertzoiesc eu putin
|
scuze pt maria.fiderzen daca mai ai poze cu masina pls pune si poate pune si baiatul care la luat pe cel de 2.0 ca am auzit ca ia pus xenn etc etc.bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning