![]() |
cred ca tuh ar trebui sa ai user fixius... :twisted: ai tuh un fix pe mashinile de curse...shi celelalte sunt mashini....fiecare cu ce`i place...eu zic ca e beton dacia...shi daca tuh o sa ajungi sa faci cat au facut aia atunci: RESPECT!
|
tek: Dacia de uzina chiar e the real shit si pentru mine e superlativul absolut! Dar... eu vorbeam de masini de strada :wink:
|
acuma am vazt fimuletzu... mere bine tipu' :D shi parca arata mai bine in film ca in poze... lool :lol: shi imi place ca se-aude tiesto pe fundal :dance: pacat ca are chestile alea cromate sau nichelate cum or fi, in bari...
iar cat de mashini de strada... shi aia poate sa fie o mashina de strada ca oricare alta... shi una tare :weee: iar junkie, yo unu nu vreau sa fac ce o facut ala... |
1 Attachment(s)
Dacia tuning ? Decideti voi !
|
1 Attachment(s)
merge... mai putizn culoarea, deshi credca o costat mult... parerea mea ca dacia 131 nu ii facuta sa arete bine cu bari... gordini ii baza :wink:
una care nu am apucat sa o vad decat in stare de proiect da oricum... asta chiar m-o impresionat :twisted: |
am vazut una asemanatoare...alba...cam nasoala...adica noah...se putea mai bine...vopseaua zbura de pe ea shi se vedea ca e vopsita de putzin timp....e din cluj..???poate vb de aceashi!
plus ca bara fatza era chiar najpa...oricum daca se mai lucreaza putzin la ea...e o investitzie...suflet...bani...nervi... am vazut mashina din mers deci nu pot sa spun mai multe :roll: |
2 Attachment(s)
neeeh... nu ii din cluj... aia alba de care zici nu ii cu aripi evazate, daca ii aia care cred yo
pe vremea cand mai exista echipa de uzina :wink: avea motoor ford de 2.0 :twisted: Gabi,nujti PIL asta are turbo sau car eii faza co intercooleru? |
am mai zis...nu am vazut`o prea bine...da` oricum avea ceva \"aripi evazate\" shi semana mult cu aia din poza...nu m`am uitat nici la numere...
|
Frumoasa ideea pusa in practica pe Dacia Sport. Check this out :wink:
https://www.4tuning.ro/gal/albums/leg...normal_agh.jpg Dacia Sport Turbo :peace: EDIT: :lol: teK: am postat in acelasi timp. Da, PILu' are turbo :shock: |
4 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: damn.... daca e turbo tre sa aiba vreo 140-160 de calutzi shi ar cam trebui sa rupa tot :twisted:
unii probabil atzi mai vazut-o :twisted: nu e gordini 100%... replica da' m-ash multzumi :wink: vlad? unde ejti? afirmate cu ata :D |
Chiar ca-i nice rau.
PILu' nu prea are 140-160 cp. La cursa din august 2004, de la Craiova, s-a dat cu Greg (zetemte) de la Insomnia, cu Toyota Corolla, si l-a facut cu putin... iar aia are putin peste 100 cp :wink: Oricum, isi merita respectul, si proprietaru' si masina :lol: |
hmmmm.... poi oricum... nu e la indemana oracrei dacii sa faci corolla de 100 de cai :)
|
1 la mana ii o diferenta de la cer si pamant intre Dacia si 12 Gordini :lol: 2 in tinerete avea 120 - 140 cai da or mai murit dintre ei
3 nu ii turbo :cry: |
Re:
asta albastra ce am pus-o nu e gordini... e replica... iar de tubo vbeam dea aia neagra cu PIL la nr :wink:
|
ii gordini mah nu vezi ce motor are!
si ii gordini iti promit eu! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning