![]() |
Re: Audi TT vs BMW Z4 vs Nissan 350Z
Banuiesc ca va dati seama ca a ajunge la concluzia ca "TT are gene de broscuta" doar datorita locurilor din spate e absurd,nu ?!
|
bre, la voi cate grade is acuma ? :???:
|
Quote:
|
Quote:
~Nautilus |
din ce-am vazut pe alte forumuri TT ar fi varza la aerodinamica(ala vechi)...am vazut k la asta nou s-au imbunatazit multe....
|
Quote:
Quote:
M-am explicat bine acum? |
Nu vreau sa par subiectiv dar aleg TT-u in ciuda spuselor ca este o masina de femei
|
...nu Mi-e Foarte Simpatic Z4 Dar Si-a Castigat Respectu'.are Un Prieten De-al Meu Si Sincer Sunt Putine Motoare Aspirate De 3l Care Merg Asa.masina Se Aude Si Arata Foarte Bine .nu Stiu Catzi Au Avut Rabdare Sa-l Studieze Atent.finisaje Si Look Deosebit +performantze Excelente. ...ne-am Si Dar De Cateva Ori.pleaca Mai Greu ...dar Dupa Vine Tare...
|
TT de departe ...
|
Z4 .......
|
350Z...
Japonez, V6, look, gusturi etc. |
TT este masina cea mai reusita datorita interiorului si a exteriorului... la performante si la pret e un pic sub 350z...:D
|
mie bmw-ul imi place...
|
Audi TT !!,are cele mai multe atuuri,interior impecabil,design,quttro,etc....in sfarsit mai masculin...mai "nuvolari"
|
...aleg 350z,performante,design,motor,transmisie,potential de tunning,all in one;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning