Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Suzuki GSX R 1300 alias Hayabusa (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/28-suzuki-gsx-1300-alias-hayabusa.html)

catalin rs4 13-02-04 22:37

r1 fati alt cont nou.....si trebuie sa mearga.. :wink:

Gabi_323i 13-02-04 22:41

hmm tu ii dai Register?
cand intri ii dai Log In daca deja ai cont facut si trebuie sa bagi numele si parola ........ :roll:

coxanelu 14-02-04 14:48

Gata bre, m-am jmekerit si eu 8) , supapa momentan, dar aia e, si voi ati fost :P

Leon 15-02-04 01:57

Sunt chestii distincte~~~

In primul rand, depinde pentru ce iti prepari o masina sau un motor, pentru vit. max.(asa ca dute-n desert) pt linii(asa ca mergi la drag) sau pt teren asa ca da-i la munte!!! Fratilor, io am si B si A asa ca mai stiu cum stau lucrurile, depinde cati bani bagi intr-o masina k s-o prepari si la fel cu un motor, numai ca la motor preturile la preparari sunt cam la 1/2 ca la masina(pt ca are numai 2 roti) in timp ce masina...4 roti!!!! Asa ca ai putea de ex sa iei un Jeep Grand Cherokee 5,2 V8... Sa-l prepari pe la 2000 de cai(teoretic, dar daca i-ai pune turbo, nos, si alte jmecherii...) si sa te dai cu un motor de 600-750cmc si sa-l faci!!!! Dar asa poti sa iei si un motor de 250cmc in 2 timpi de curse si sa te dai cu un gt2 si sa-l faci... Asa ca totul e relativ la ce vorbiti voi, spuneti fratilor la ce bani, sa bagi intr-un motor si intr-o masina. Al 2-lea lucru: Un motor datorita faptului ca doar omul il ingreuneaza are tot timpul un raport nitel mai bun decp/kg si un cx nitel mai bun, dar sunt si dezavantaje, astfel, un motor poate sa aiba guma de pe spate(a se citi cauciucul, pneul) de approx 200 si cea de pe fata de 130, astea fiind spuse, are o suprafata de contact limitata cu asfaltul(in curbe, sicane, ace de par) asa ca: Un motor in general are un demaraj mai bun ca o masina, si reprizele fiind usor mai bune, viteza maxima avand si ea un + la acest capitol!!!! Acum, pentru automobilisti, nu disperati, nu va aruncati cheile si nu va puneti manusile pt a va lua motoare pt ca sunt si dezavantaje: Astfel, in curbe, sicane, serpentine, ace de par o masina in general are o apasare aerodinamica ceva mai buna(vezi in dictionar eleron sau eleroane) si mai are si 4 roti ceva mai late decat o motocicleta, si s-ar putea sa aibe si un sistem de stabilitate. Asa ca aici masinile au un avantaj. Iarna( cel putin in Romania) nu prea poti sa mergi cu motorul, inca un + la capitolul masini. De la un motor super-sport poti sa faci Hemoroizi(si nu e de gluma ca dor rau de tot). Va rog eu mult, poate multi doar au citi polemica voastra de mai sus si nu au avut rabdare sa scrie pe-ndelete ce avantaje si dezavantaje le au unele si altele. Ca si cum ar fii sa mergi la lucru zi de zi cu un camion si sa cari plumb pe un moped. Sunt diferente si eu cred ca masinile si motoarele se completeaza unele pe altele de la cascadorii pana la mersul cu 40km/h in fite pe marile bulevarde la agatat sau mai stiu eu ce... Am uitat, in masina poti sa-ti pui o gramada de boxe, pe motor nu, dar nici nu cred ca mai ai nevoie, cand il simti intre picioare si-l auzi cum racneste dupa ture. Oricum, stiu ca vor exista niste oameni mai capabili ca mine care imi vor da exemple specifice si vor spune ca nu este adevarat, dar va rog frumos sa intelegeti ca eu am spus doar niste generalitati. Eu sper ca am fost destul de folositor prin monologul meu cam lung si va spun ca oricat de repede am merge, trebuie sa fim foarte prudenti si sa ne mai uitam si-n retrovizoare, ca poate vrea cineva sa ne depaseasca(poate doar sunetul) Pace tuturor.

U R S U 16-02-04 15:20

Leon: Hai ca ai scris!
Coxanelu: aaa ... Samsare, ce sa fac si eu ... mai vand un cablu, mai o canapea, mai un DVD! :) ... Ce faci nebune, te certi cu masinistii?!?!? ... Pe cand te vad pe o alta motocicleta? ... Cartus - Fireblade, Amantu' - Fireblade, Japanu' - Fireblade, Spider - Fireblade, eu - tot vaca!

respect

Leon 16-02-04 22:48

Mercy ursule

Ma bucur ca unele divergente s-au lamurit cu privire la discutia masini-motociclete, dar nu poti impaca niciodata capra si varza si vor exista mereu discutii pro si contra, ce naiba, doar de asta stam pe forumuri din astea!!! PILOTATI P R E V E N T I V !!!!!!!!!!!!!!

coxanelu 17-02-04 17:59

ai uitat sa zici de mihaila ursulica.....btw, fireblade suckz, las ca am in vedere iar un r1 probabil 2003 daca merge samsareala bine :twisted: , acu am prins si eu curaj cu asa ceva, 152 bhp will smoke em all !!

U R S U 18-02-04 15:39

Ai dreptate, Cox. ... Boierule: scuze!

Din cate s'aude prin sat, samsareala merge bine! - :)

... Ce bine e la munca! - :)

...

Gratzian 18-02-04 17:56

sa va zic si parerea mea
eu am si masina si motor
am un golf pe diesel, caldurica, comod, motorina, stergatoare de parbriz, nu? muzicutza, mai lipseste ceva?
daca vreau viteza, ma sui pe motor, nu?
asa ca de ce sa ma chinui sa bag bani in masina? sorry nu contrazic pe nimenini, am specificat ca e doar parerea mea....
deci, ma sui pe gsxr 1100 si ma duc repejor unde vreau, nu?
a, si daca e iarna, ok, de acord, ma duc incet, cu dieselu, cu 120-140, si gata, ca degeaba aveam gti2, nu? ca pe gheatza si pe ploi nu merg eu cu motoru dar nici voi cu 220 la ora, cu nos-u, porshu, sau orice, nu?
deci:
daca e fromos si merge, ma duc frumos cu motoru
daca e urat, la ce imi trebuie ferrari?
mersi pentru timp si intelegere, sa nu ma calcati, va rog !

catalin rs4 18-02-04 18:05

:lol: :lol: da mah baieti eu accept parerea fiecarui...ps eu am mes pe ploaie si cu 270.... :lol: :lol:

b99sha 18-02-04 18:12

Si eu pe ploaie cu 14o - toata \"autostrada\".
Si pe ninsoare & zapada cu 1oo.
Iar pe gheata cu 16o dar la misto (adik doar rotile) :wink:

catalin rs4 18-02-04 18:29

:lol: :lol: :lol: sha stateai pe loc ?? :lol: :lol: :lol:

Gratzian 18-02-04 18:30

da la hamburg cu 270, nu?

catalin rs4 18-02-04 18:37

da..da aici in germania :) ...ce motor ai gsxr de 1000???? :? :?baga o poza daca ai.. :wink:

Gratzian 18-02-04 18:47

1100, nu 1000
nu sunt acasa, dar o sa bag poze pe undeva

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning