Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/279915-23-octombrie-tulcea-ultima-etapa-campionat-dre.html)

gaju 15-10-11 21:27

Re: 23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4645703)
Intrebare pentru organizatori:participi cu o Fiesta 1.8 aspirat la profi,data trecuta am fost in clasa cu m3 e46,acum o sa fiu la fel sau a fost dupa cum am crezut o greseala de clasare?

La Ap1 poate fi doar M3 de 286 cai, si cred ca te referi la e36 FFS
Clasa e pina in 3000 cmc pt N.A.

Cred ca am fost clar,stick to the Race , la iarna e loc de vorbarie cat China

vlad_strumph 16-10-11 00:06

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 4647547)
La Ap1 poate fi doar M3 de 286 cai, si cred ca te referi la e36 FFS
Clasa e pina in 3000 cmc pt N.A.

Cred ca am fost clar,stick to the Race , la iarna e loc de vorbarie cat China

ai fost foarte clar,multumesc.atunci am fost cu e46 daia am intrebat.ms.ne vedem la curse!

Kelu 16-10-11 00:53

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4646963)
Pe 29.05.2011 masina mea a participat la curse pe aeroportul Tulcea,curse de drag race...am poze pe aeroport,prieteni in jur de 20 prezenti,amici printre participanti ,fisa de inscriere si poza cu numarul de pe masina in acea zis ,numar scris de organizatori...Daca cursa nu a fost organizata atunci de echipa DRE,atunci imi cer scuze,nu stiu cine au fost organizatorii...Eu am fost atunci la curse si atunci am fost clasat gresit de organizatori,si crezand ca voi ati fost,am intrebat.Nu o sa mai intreb daca va deranjeaza.Multumesc

Imi cer scuze am facut confuzie cu data cursei, am crezut ca a fost 29 iulie desi ai scris clar 29 mai si de la greseala mea am facut verificarea pentru cursa din 10 iulie.

La cursa din 29 mai apare - Julea Ciprian - numar de concurs 205 denota grupa AP2 ceea ce este corect - asta este masina despre care vorbesti?

Te-am rugat de la inceput sa dai informatii exacte, daca ai numarul tau de concurs puteai sa il spui aici, la fel si cu numele, nu fac decat sa caut informatiile concrete, cu date ambigue nu facem decat sa ne lungim la discutii fara sens.

vlad_strumph 16-10-11 01:15

Quote:

Originally Posted by Kelu (Post 4647778)
Imi cer scuze am facut confuzie cu data cursei, am crezut ca a fost 29 iulie desi ai scris clar 29 mai si de la greseala mea am facut verificarea pentru cursa din 10 iulie.

La cursa din 29 mai apare - Julea Ciprian - numar de concurs 205 denota grupa AP2 ceea ce este corect - asta este masina despre care vorbesti?

Te-am rugat de la inceput sa dai informatii exacte, daca ai numarul tau de concurs puteai sa il spui aici, la fel si cu numele, nu fac decat sa caut informatiile concrete, cu date ambigue nu facem decat sa ne lungim la discutii fara sens.

imi cer scuze pentru discutia care s-a prelungit inutil.Nu mai conteaza cum a fost,ideea era sa stiu exact daca s-a gresit,acum am inteles,acum o sa fiu in Ap1.Multumesc pentru raspunsuri si seriozitate in raspunsuri si promptitudine.Sper sa tina vremea cu noi sa vedem recorduri noi si distractie multa.Bafta

haplea 17-10-11 02:21

Sper sa avem vreme buna!!!!

serban_pc 17-10-11 08:37

Ceva pronosticuri pt vreme?
Cu platformele ce se mai aude?

gaju 17-10-11 08:43

vremea pe duminica e okay
fara precipitatii , temperatura undeva intre 12-16 grade

cu platformele pt bucuresti inca nu am un raspuns,dar mai cautam.
cea de la Arad e rezolvata.

serban_pc 17-10-11 08:56

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 4650200)
vremea pe duminica e okay
fara precipitatii , temperatura undeva intre 12-16 grade

cu platformele pt bucuresti inca nu am un raspuns,dar mai cautam.
cea de la Arad e rezolvata.

Cand avem un raspuns pt platforme ca mai este f putin pina la ultima etapa din an si cea mai ravnita de catre multi.

Sanatate !

gaju 17-10-11 09:57

noi cautam,dar cautati si voi intre timp

mai ales ca sunt de-ai casei sa zicem.

ca sa fie clar,cati raman doritori pt platforme din bucuresti ?

1.Toba^- impreza
2.Baluba-Evo IX
3.BBN-S3
4.Czt-Colt
5.Raz-Evo X
6.Haplea-Ibiza
7.Alexone - bmw
8.Marius - astra
9.Andrei - Skoda octavia
10- Andrei Craciunescu M3 Anonymous
11 - serban - corsa turbo

alexone 17-10-11 10:03

Sa fiu sigur ca nu imi incurc planurile pentru ca nu se stie sigur daca este sau nu platforma (tine de pregatirea masinii de drum sau nu) eu voi veni pe roti.

Ne vedem la Tulcea.

P.S.: sper ca nu v-am incurcat calculele dar timpul este un factor important si la momentul asta trebuie sa fiu sigur cu ce ajung.

squid 17-10-11 14:15

Daca se confirma minim 8 masini si primesc banii cel tarziu joi- 300RON/buc, voi aduce o platforma sambata dimineata pentru Bucuresti.

Plata trebuie facuta in avans pentru ca ultima data am platit din banii mei diferenta de 4 masini care au confirmat si nu au mai venit ...

1.Toba^- impreza
2.Baluba-Evo IX
3.BBN-S3
4.Czt-Colt
5.Raz-Evo X
6.Haplea-Ibiza
7.Marius - astra
8.Andrei - Skoda octavia
9. Andrei Craciunescu M3 Anonymous
10. serban - corsa turbo

Toba, fiind mai multe masini din Anonymous poti aduna tu banii si iti trimit un nr de cont?

B-77-GUZ 17-10-11 17:02

11. Guz - golf 4 tdi ma bag si eu la platforma... eventual cu cine vb pentru plata?

TOBA^ 17-10-11 17:35

squid@ LASA-MI UN NR DE TELEFON PLS !
da sunt deacord...

squid 17-10-11 17:45

Ti-am trimis PM, pentru a nu avea surprize/neplaceri o sa ne limitam la 8 masini.

KAY_ 17-10-11 22:07

Quote:

Originally Posted by squid (Post 4651046)
Daca se confirma minim 8 masini si primesc banii cel tarziu joi- 300RON/buc, voi aduce o platforma sambata dimineata pentru Bucuresti.

Plata trebuie facuta in avans pentru ca ultima data am platit din banii mei diferenta de 4 masini care au confirmat si nu au mai venit ...

1.Toba^- impreza
2.Baluba-Evo IX
3.BBN-S3
4.Czt-Colt
5.Raz-Evo X
6.Haplea-Ibiza
7.Marius - astra
8.Andrei - Skoda octavia
9. Andrei Craciunescu M3 Anonymous
10. serban - corsa turbo

Toba, fiind mai multe masini din Anonymous poti aduna tu banii si iti trimit un nr de cont?

Pt Marius -Opel Astra si Andrei -Skoda Octavia iti trimit eu banii pana joi .Sa mi lasi si mie un pm cu nr. de cont si un nr. de tel tel .mersi !

All times are GMT +2. The time now is 18:23.

- Copyright 2026 4Tuning