![]() |
Re: Opel Calibra GT
arata bine, da bine pe Calibra, dar totusi :D...puneti de 17" sau chiar mai mari :D
|
vrem d 18" :D cn e de acord cu mn sa ridice 2 degete :D oricum e alegerea ta ce vrei sai mai faci,gandeshtete bn inainte sai pui ceva ;) mai vb
|
Da 18 suna interesant...dar trebuie modificate si aripile...eu am de 17 si abia imi incape un deget...si pe 18 sunt si mai scumpe cauciucurile...si pe gropile noastre se duc imediat...sunt si dezavantaje multe!
|
Quote:
|
Quote:
|
Am inteles ce ai vrut sa spui. Mai vedem, oricum nu e o prioritate acum, da daca gasesc vreo oferta buna poate poate
|
pune jorj niste poze mai noi cu calibra ca sa ne miram si noi :))
|
Trebuie sa mai fac niste poze ca mi sa bulit hardu pe care tineam mai tot si nu am mai reusit sa recuperez nimc
|
2 Attachment(s)
Azi a trebuit sa dau toba joj si sa o sudez,din cauza unui suport de cauciuc care am uitat sa il pun cand am montat linia de echapament. Linia fiind grea, a facut burta si sa desprins sudura la teava care intra in toba finala.
Am profitat si am facut si un test fara toba, sa vad cam cum sar auzi cu o toba goala. Am pus un clip cu toba rupta si un clip cu testul fara toba Ce parere aveti? |
suna bine fara toba :-P..serios :)
nu stiu cum suna cu toba, fara suna chiar frumos :) |
Suna chiar super...nici nu tre sa iti mai pui:D!!!
|
Mai pune ceva poze noi cu masina...
|
Si mie imi place cum se aude. Da trebuie sa tinem cont ca si intermediara e lipsa ca daca mai aveam si intermediara nu cred ca se mai auzea asa.
O sa filmez si cu toba da de unu singur nu pot. Poze noi trebuie sa fac, da nu am mai schimbat nimic la ea |
chiar suna fain;) asteptam sa vedem cum suna cu toba pusa!;)
|
Nu conteaza ca nu ai mai schimbat nimik la ea...mai fa ceva poze noi si sa fii si tu langa ea sa vedem cine o conduce:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning