![]() |
Re: My car Dacia din 72
Mai bine ne auzim la untel pt ca e mult de explicat si am si o cutie de viteze 0745187819 0767040953
|
ok,iti dau eu un tarrrr
oricum,merci |
am vazut ca in pozele de pe prima pagina ai roti normale, dar intr-una din pozele urmatoare ai jantele alea albe putin mai late. de unde le-ai luat si cu cat?
|
Quote:
. . . la mine cu a-ntaia 60 cu a doua 90, a treia 110, a patra 150, motoru original din 78 sa ne traiasca Daciile vechi ca astea noi is dejaba |
Si viteza maxima?? 151km/h ?:|
|
Quote:
|
Cum spune morcov 2 jante le-am luat de la el una de la remat si una de la unu dupa strada .
|
cea mai sigura sursa strada. cred ca pun baietii sa-mi adune jante de pe strada :)). sa vedem cat cer.. poate scap ieftin :))
|
Nu prea cred ca o sa scapi ieftin ajung si pela 3.5 mil cu tot cu cauciucuri ,io la remat am dat 250 pe una ca doar una am gasi .restu vb ta pe strada tata .
|
Pai cu viteza 1 a luat 60 cu a 2 ua 100 a 3 a 130 si cu a 4 tra 170 bine motoru de 1.3 putin modificat dar in 4 trepte asta pt cine ere timp sa creada pt ca uni nu cred .
CAM MULT AI SPUS TOTUSI SA NU UITAM CA ESTE O DACIE CARE O STIM CU TOTI CE POATE INDIFERENT DE MODIFICARI ASAI MAI TAIE DIN CIFRE!!!!!!!!!!!! |
Am mai spus ca nu oblig pe nimeni sa crada dar daca ai bani sai pui jos o sati arat live cu mine in masina ce zici FIGHET .
|
Salut OUU.
nu te-am mai sunat pt ca am patit belea cu motoru'...termostat blocat pe autostrada,motor super incins=garnitura chiulasa facuta varza...trebuie sa bag bani in motor acum,sa vad daca am scapat fara sa se ciupeasca chiulasa..asta-mi mai trebuie! asa ca mai aman treaba cu cutia,sa o pun pe picioare deocamdata ca am ramas cu ea la Cernavoda... |
cu viteza eu te cred,ca i-am dat eu 140 anu trecut cand aveam cauciucuri varza,de trepida toata si nici geometrie reglata nu aveam.masina nu avea nici o modificare din cele pe care le are acum-1300 din 80' cutie in 4 trepte.deci, eu zic ca se poate
multa bafta,mai vb |
Htc-u A Esit Din Nou Pe Straziii !!!!
|
si vinzi cutia aia? $$$?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning