![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
1 Attachment(s)
"Exotica" vazuta la Paltinish...
|
:shock: :shock: :shock: Cum putea sa urce cu tractiune spate???????? extraordinar ce raritati pe la noi prin orasel.... Tre sa postam si Subarul albastru de la mine din parcare.
|
3 Attachment(s)
Calitate slaba (cu telefonul mobil) dar e o frumusetze de mashina shi trebuia sa-i fac o poza nu?
|
Quote:
da las ca de marti am terminat cu astea:D:D:D:D:D:D:D |
SVF io incep de luni...grrrrrrrrrr
|
io peste 2 sapt.. :)
|
Eu am fost la schi bre...nu in plimbare.
In plimbare am fost ieri noapte cand era proaspata su Speedy cu lanturile pe Trabant :D |
am vazut azi o honda,alba in ciresica...super frumoasa la prima vedere,nu am apucat sa ii fac poze,dar era bestiala,alba,accord parca...spoilarita,2 faruri rotunde...
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai mult ca sigur honda care ai vazut-o era o integra care a mai venit prin tara si anul trecut.cred ca despre asta e vorba.
|
asta e....io de unde sa stiu,am vazut-o din mers si am crezut ca are vre un spoiler mai smacher:D
|
1 Attachment(s)
Ferrari 575 Maranello
|
am vazut masina intr-un atelier.....aveam spoilerul spart...super fain lucrata....dar nu e pt romania
|
masina frumoasa e A4 negru SB-xx-PRF
|
tipu care are PRF-ul nu avea un G3 GTI inainte?
|
Ba da tipul cu audi a avut G3 GTI. In orice caz ce am vazut eu interesant in SB si nu cred ca are rost poze deoarece stie fiecare cum arata este un M5 nou, 509 CP!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning