![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
Quote:
Multumesc pentru aprecieri, revin cu poze de azi :-P |
Felicitari nenea', arata foarte foarte tareeee. E geniala masina, iar culoarea jantelor e...perfecta :D. Nasty Romanian bitch :twisted:.
E cel mai low Logan din RO ? |
Daca nu e cel mai LOW logan din RO o mai las cu 3Cm si atunci sigur e:lol:. Glumesc...pt mine nu e o competitie care e mai lasata..sau mai frumoasa..e o chestie de gusturi si asa imi place mie. daca as putea sa virez si sa nu frec cu scutul de pamant as mai lasa-o ..dar e perfecta asa
|
Quote:
Intrebarea este uramatoarea: Cum e viata acolo jos?:twisted: |
4 Attachment(s)
Super...imi place LOW Life :lol:
Cateva poze.. |
Cred ca e dementiala viata acolo jos cu fundul pe pamant.
Oricum daca nu e cel mai jos logan sa fi sigur ca ai fost primul care are suspensia asta pe masina si noi toti ceilalti iti multumim de idee si daca ne intalnim ai "neste" fresh de hamei de la mine. |
cu galma aia ce faci? nu imi dai mie gumele de pe fata?
sa le pun pe spate... :D |
13 Attachment(s)
Quote:
Andrei - nu exagera. 205 e de ajuns pt spate, e destul de strech incat sa mergi linistit.. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++ Poze |
Din cate locuri se pot gasi in orasul asta nenorocit, voi va duserati tocmai la hala aia ordinara, in care s-au facut 3529 de poze. Bravo ma!
|
Hai ca au iesit frumoase pozele.
Felicitari inca o data pentru suspensie. |
Frumos.
|
jante + suspensie .... 80% din aspectul masinii :twisted: chiar imi place la nebunie cum arata asa joasa iar ma`ai bagat in boala sa o las si pe amea mai jos dar nu prea mai pot :))
|
Ivite - baga flexu, coboara instant :lol:
|
deci arata suuuupe mistooo asa LOW :X . felicitari !
|
Mersi mult pentru apecieri
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning