![]() |
Re: Masina mea_dacie berlina TM 24 ADY !!!
Incearca sa vopsesti in rosu si shuruburile sau cu ce ai prins barile..se vede cam aiurea negru ala!si da calutii josss :| In rest..e ok!
|
masina arata mult mai bine verde asa originala , sincer ai stricat-o ...:(.mai bine o reparai si o lasai cat mai simpla
|
parerea mea fao cum iti vrea inima dar fao cu gust... e frumusica masinuta ta...
|
Da o sa vopsesc suruburile cu care sunt prinse spoilere rosii si partea din fatza (spoiler ,si ochelari) va fii revopsita ca am fost putin lovit in parcare dar la vara ca sa am timp
Ce parere aveti?Ar arata bine daca i-as face stalpul dintre usi si ramele de la usi negru mat? |
Ceau..... o sa arate f bine daca ii faci stalpii si ramele de la usi negru mat..;)
BAFTA... |
mah asa zic si io ca ar merge mai bine
|
in mare arata bine masina ,dar parca atunci cand era verde arata mai clasica si mai bine .acum daca tie iti place asa e ok pt ca tu te bucuri de ea zi de zi deci tine-o tot asa. clean pe cat posibil :flamed:
|
incearca sa pui folie mata pe stalpi ca va arata mai bine...mie unu imi place masina...si daca omului ii plac calutii sai lase acolo....e treaba lui.
bafta in continuare..tine-o tot asa...in timp o sa tio faci cum iti place tie... ps cat ai dat p folie si d unde ai puso in tm?daca imi poti zice si mie..cam cat ar fi p logan...io stiu ceva de vreo 5 mil la C&A glass..si 10 la logimaetics... |
Quote:
|
aham.ms de pont..sa vad si eu ce fac pana la urma..ca de pus tot vreau...infine...azi miam luat un eleron dinala mic...tre sal vopsesc si il pun si eu sus.
spor la tunat numa bine ciao |
6 Attachment(s)
Am reusit intr-un final sa-mi fac timp si sa montez prelungirea la spoilerul fatza...mai trebuie sa vopsesc tot spoilerul cu prelungire cu tot cu pistolul dar era tarziu cand l-am montat si nu se usca asa repede vopseaua daca era vopsit cu pistolul asa ca am vopsito cu un spray
|
a iesit misto.imi place cum arata.bafta in continuare
|
Quote:
|
si uite ca pana la urma ne-am intalnit..in trecere dar totusi...e mic orasu asta :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning