![]() |
Re: KOE Dragster Series 2011 - Brasov 1/2 Octombrie
Au inceput deja sa apara masini prin Brasov. Sper sa nu ploua maine :)
|
Maine si poimaine se anunta cer senin/partial innorat, sa speram ca nu avem surprize :)
|
Noutati sunt?
|
Cred ca organizarea in conditiile date este cel mai greu de realizat.
|
Frumoasă zi , organizare bună ... rămâne de văzut ce va fi mâine !
Aș pune câteva filmari dar am net prin modem ! |
Ceva mai multe detalii chiar nu are nimeni?! Totusi e vorba de koe...
|
Au fost libere azi, s-a dat fiecare cu cine a vrut, de cate ori a vrut. Alte detalii nu prea cred ca sunt, poze si filme o sa urce cine a facut.
|
Probabil ca au detalii cei prezenti..insa la fel de probabil sunt indeajuns de obositi incat sa nu mai aiba chef de net ,sau poate .. cei dispusi a impartasi impresii si detalii de la fata locului ,nu au acces internet mobil ori nu considera ca merita a-si consuma megii de internet mobil pentru comunitate:???:...Sau..poate inca lucreaza la setarile optime pentru ziua de maine ;)
|
Quote:
Adica... nu avem pretentia sa stim efectiv fiecare cursa, cine cu cine s-a dat, ce timpi a scos fiecare. Dar raspunsuri in mare la intrebarile de mai sus cred ca ar fi de folos multora. Esta etapa koe fratilor, iar dupa o zi de concurs tot ce stim este ca "au avut loc curse organizate" :idea: Sa-mi fie cu eirtare, dar decat asa etapa internationala mai bine campionatul nostru intern ;) Daca atata informatie ofera organizatorii, cred ca nici nu merita sa bat drumul ca spectator. Nici nu mai zic de posibilii participanti... Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita. |
Ceva cai morti?
|
Quote:
|
Quote:
Organizarea din punctul meu de vedere a fost excelenta, am fost printre primii acolo si desi s-a intarziat putin cu inchiderea drumului, baietii s-au miscat extrem de repede si totul era gata pentru alergat putin dupa ora programata 11:00. Ca parti rele, am auzit ca lumea s-a plans de asfalt si implicit de timpii scosi |
Are cineva detalii despre cum e suprafata de rulare ? E suficient "grip" pentru un 60ft comparabil cu Tulcea pe suprafata de beton (nu cea cu VHT) ?
|
Quote:
|
Deci dupa cum era de asteptat, lipsa publicitatii aduce o participare scazuta :sad:. Pacat de munca celor care au organizat, cu atat mai grea cu cat cursele au loc pe un drum public.
Parerea mea, fara suparare, aceasta etapa KOE este mai slaba decat una DRE. Reteta castigatoare se stie, toate celelate incercari sunt doar pete de culoare in peisajul curselor de drag organizate. Multa bafta tuturor. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning