![]() |
Re: interior oltcit
dar nu stie nimeni mai exact ce a patit saraca fata cu masina ? prob de fam sau che ? parca trebuia sa ii vina masina straina sau ceva. poate vb prostii corectati-ma
|
pai navem cum sa te corectam fiindca nici noi nu stim carei treaba
|
un interior facut cu gust,de mine personal, ceva asemanator ptr viitoarea masinuta a domnisoarei.ptr ca e asa de dulce:)
am orice nuata de piele.roz, cameleon, vede fluorescent,mov,alb perlat,gri perlat,rosu ferari,etc. |
nu ma lasa sa pun poze,ce se intampla?
|
O fi o problema mica cu forumul. Cine stie... Incearca si tu putin mai tarziu. Aparent nu e nimic, dar se mai intampla.
|
Quote:
deci... 1. probleme de familie, da! :( din pacate, sangele tot apa se face! ;) 2. masina straina... da , dar anul viitor, si nu stiu exact cand, oricum e top de lista!! am nevoie de miscare, nu? :-S 3. o sa imi cumpar din nou un cit, sa vad cu ce raman dupa sarbatori... mai din stanga mai din dreapta... o iesi ceva... :)) =)) oricum, va multumesc mult baieti, si imi place sa vad ca sunteti uniti! ;) dr zozo, merci mult... poate vb! ;) |
mi`ar sta bine si mie cu niste gri perlat :) cat pt magos .. un roz, un cameleon cred ca i s`ar potrivi
|
:P pai... poate... roz n am mai vazut, dar ar fi unic :D :D : D
|
Quote:
si bine tunarit... :D |
eu ma gandesc cum ar arata un oltcit roz la interior asa pufos si afara tot un roz misto..... si u la volan :-P . in fine. sper sa primesti alt oltcitar desi cred ca ala era deosebit de bun. asa l-am vazut eu in poze.
|
pai de primit... n'am de unde
o sa strang bani sa imi iau altul... |
:arrow: Uite in bacau a existat un oltcit Roz.....Era super...(era stock dar super..)
stiu si pe proprietar... dar din pacate e intrat un bou in el si l-a facut praf...:cry: |
4 Attachment(s)
poate amu o sa mearga:)
iti faci si yu o idee draguto |
Pai mai e inca unul roz in Bacau. Adi, tu stii al cui e si e si functional. Singura problema ar fi ca e RM.
|
:P o sa caut un TRS... da, or fi ele roz... dar cate sunt modificate?? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning