Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO 2011 (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/277093-salonul-tuning-auto-moto-2011-a.html)

cristi_timidu 24-09-11 21:38

Re: SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO 2011

daca au fost extraordinare nu apar in nicio poza. eu personal le cam cunosc mai ales e39. probabil nu a dat maxim pentru ca nu a avut concurenta puternica si sa fortezi sculele degeaba nu are rost plus ca pretul lor este destul de mare

dani3lll 24-09-11 21:46

Quote:

Originally Posted by cristi_timidu (Post 4604631)
daca au fost extraordinare nu apar in nicio poza. eu personal le cam cunosc mai ales e39. probabil nu a dat maxim pentru ca nu a avut concurenta puternica si sa fortezi sculele degeaba nu are rost plus ca pretul lor este destul de mare

cand mergi la o competitie nu dai 155db fiindca cel de sub tine a dat 154db.

din puntul meu de vedere cand mergi la un concurs, mergi sa iti imbunatatesti performantele, sa dai tot ce ai mai bun chiar daca stin din start rezultatul final.

iar eu cand am spus asta, nu am spus ca a dat maxim sau nu. nu sunt eu un mare cunoscator dar personal ma asteptam la altceva.

inchei aici orice dicutie despre asta, nu imi place sa intru in polemici fiindca asa discutam pana maine si nu ajungem la un numitor comun.
fiecare vede in felul lui.
numai bine.

allexandru 24-09-11 22:07

frumos la Vlacea..
m-am distrat cu baietii mei de la Craiova.

am si participat pt prima data la sound si am scos 141.0 db .. sunt foarte multumit :D

cata™ 24-09-11 23:06

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 4604608)
Zii ca nu am facut mare Show :lol::lol:
In mare a fost frumos, desi nu a fost ce ne asteptam la indemanare, ne-am distrat in felul nostru :)) Olteni.. :lol::lol:

cea mai tare galerie...:)))
felicitari!

trafy-vr6 25-09-11 02:45

ma bucur ca v`a placut, sincer imi pare rau pentru partea cu indemanarea dar nu a fost vina noastra...ci a celui care avea spatiul. Am facut tot posibilul sa se tina acolo in curtea cu expozitia dar nu a fost sa fie. Sper ca pe viitor sa gasim pe cineva care sa ne inteleaga si sa ne dea mana libera.
Felicitari baietilor de la Craiova.

PrietenCuTine 25-09-11 11:23

Care e programul pentru astazi ?!

stefiPJJ 25-09-11 11:24

Data viitoare eu zic sa se tina pe Aeroport in Craiova :lol:
calm Traffy ca nu cred ca sa suparat cineva prea tare, sid aca s-au suparat le-a trecut de la nebuniile tuturor :lol:
@Daniell - astept si data viitoare, am ras copios :lol: , esti dus rau :)) :lol:

IONUT-GBP 25-09-11 18:32

poze?:D

uniquevl 25-09-11 19:46

http://stiri.kanald.ro/Stiri/Monden/...-tunning-auto/

db_85_amd 25-09-11 21:13

si eu am ajuns cu bine.cu ceva emotii pe dealu negru unde un e90 si parca o skoda era s-au acrosat la 2 masini in fata mea...
nu am fost ocolit de accidente nici la salon,seara la afetrparty cand iesisem sa vb la telefon si m-a luat un scuter in plin.sunt ok,putin lovit la glezna dar,,e ok,eram dupa 12 beck's-uri ca sa mai caut vina cuiva,faza e ca omu cu scuetru,cica fiul patronului de acolo a ajuns la spital peste noapte ca s-a dat peste cap cu scuteru si i se umflase piciorul..in fine
ma bucur ca am cunoscut ceva baieti foarte de treaba,cu care ma stiam decat din spatele tastaturii-trafy,sharky,cedu,teo-vl,romeo cu volvo turbo,mircea-unul din organizatori,gogu "smekerdemik" si altii baieti super ok!
am sa postez si eu maine ceva poze facute de mine

Gabi 25-09-11 22:31

"Bunicuta" ta a fost una din cele mai tari masini din toata expozitia. Cel putin pentru mine!

TEO_VL 25-09-11 22:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by db_85_amd (Post 4606292)
si eu am ajuns cu bine.cu ceva emotii pe dealu negru unde un e90 si parca o skoda era s-au acrosat la 2 masini in fata mea...
nu am fost ocolit de accidente nici la salon,seara la afetrparty cand iesisem sa vb la telefon si m-a luat un scuter in plin.sunt ok,putin lovit la glezna dar,,e ok,eram dupa 12 beck's-uri ca sa mai caut vina cuiva,faza e ca omu cu scuetru,cica fiul patronului de acolo a ajuns la spital peste noapte ca s-a dat peste cap cu scuteru si i se umflase piciorul..in fine
ma bucur ca am cunoscut ceva baieti foarte de treaba,cu care ma stiam decat din spatele tastaturii-trafy,sharky,cedu,teo-vl,romeo cu volvo turbo,mircea-unul din organizatori,gogu "smekerdemik" si altii baieti super ok!

TE MAI ASTEPTAM SI CU ALTA OKAZIE CU ALTI MICI SI APA LA 6LEI;) INCANTAT DE CUNOSTIINTA;)
CEVA GEN??? :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

GOGU_VL 25-09-11 22:50

Quote:

Originally Posted by db_85_amd (Post 4606292)

Mare om si mare caracter.
Vorba lui Nea Teo, te mai asteptam oricand sa mai vii pe la noi ;)

yg.alex 26-09-11 02:14

93 Attachment(s)
:arrow:

cox 26-09-11 10:20

1 Attachment(s)
Felicitari, baieti! Jos palaria pentru organizare! Si o poza cu interiorul premiat ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:24.

- Copyright 2026 4Tuning